Bun găsit. Numele meu este Vera Nastasiu. Sunt jurnalistă, licențiată în filologie la Universitatea de Stat „Ion Creanga”. Activez ca trainer și consultant individual de dicție, arta vorbirii, tehnici și strategii de comunicare, discurs public, etc..

Nastasiu

În anul 2004, la solicitarea unor cunoscuți oameni de media m-am implicat în activitatea redacțională a postului de Radio “Vocea Basarabiei”, în calitate de realizator de programe politice și redactor. Trei ani mai târziu, am intrat în echipa Noroc Media, în calitatea de Producator/prezentator în Departamentul Știri Radio Noroc, unde activez pâna în prezent. Tot aici sunt autoarea și prezentoarea emisunii politice „Ochiul Public”, talk-show live, săptămânal, cu prezența figurilor politice importante ale ţării.

Pe parcursul anilor am lucrat de mai multe ori alături de echipa profesionistă a Domnului Gheorghe Caraseni, iar în prezent moderez în cadrul Organizației de Consultanță și Training “Caraseni” programe de training, consultanţă şi mentoring atipice de dezvoltare a liderilor şi optimizare a abilităților de comunicare, prezentare şi relaţionare cu publicul.

Perfecționarea continuă și feedback-ul încurajator al participanților la traininguri m-au făcut să mă dedic mai mult și mai implicat în dezvoltarea capacitaţilor de comunicare a liderilor. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate şi programul elaborat este solicitat de clienți renumiți: miniștri, lideri de partide politice și organizaţii naţionale şi internaţionale, manageri, avocați, prezentatori radio și TV, etc.

Ce spun cursanții despre Dictie.md

Diplome