Cursul se adresează persoanelor care prin natura muncii lor trebuie să aibă un discurs clar, corect și cursiv și care doresc să își îmbunătățească abilitățile de vorbire. Alege acest curs dacă:

  • DOREŞTI ca propria vorbire să fie un atu în dezvoltarea ta personală și profesională;
  • AI ceva de spus și nu ai destul curaj să te exprimi în public, însă doreşti să înveți cum să faci asta profesionist;
  • OBOSEŞTI după primele fraze și abandonezi orice tip de comunicare de frica eșecului sau a ridicolului;
  • VORBEŞTI prea repede sau prea rar, prea tare sau prea încet și vrei să afli cheia unei vorbiri de succes;
  • VREI să scapi de “accentul de acasă” şi să rosteşti frumos fiecare literă;
Citește Mai Departe

Sunteți în căutarea unui mentor pentru copilul Dvs, în arta vorbirii? Vreți să aibă o articulare corectă, să nu se mai grăbească când vorbește, să rostească expresiv, în așa fel încât să fie ușor înțeles?

De mai bine de 5 ani, echipa Dicție.md cu Vera Nastasiu se ocupă de acestea dar …

Citește Mai Departe

Cine are nevoie de acest curs?

  • Reprezentanții companiilor care au un call-center.
  • Cei care trebuie să susțină un discurs în cadrul unei conferințe, iar prestația trebuie să pună într-o lumină favorabilă compania.
  • Cei care vor ca aparițiile lor publice să eclipseze concurența.

Dacă ați aflat de curând, că mâine aveți de susținut un discurs în fața companiei, ne pregătim împreună…

Citește Mai Departe

Vera Nastasiu este antrenoarea care muncește cu persoane de rang înalt din Parlamentul și Guvernul Republicii Moldova. Suntem aici ca să te ajutăm să fii charismatic și convingător în public. Precizăm, că timp de 3 ani, între 2015-2018, Vera Nastasiu a fost Consultant Național pe Comunicare pentru toate femeile deputata= din Parlamentul RM în cadrul Programului PNUD, Femeile în Politică, dar și din alte instituții ale statului, lucrând alături de miniștri, deputați și chiar cu premieri ai acestei țări.

Citește Mai DeparteNumele meu este Vera Nastasiu și sunt specialist în terapia vorbirii și în prezent, cursanta Asociației Logopezilor din România. Am o acreditare ANC București pe poziția de formația, un masterat în comunicare și relații publice la SNSPA Bucuresti, sunt fondatoarea Dicție.md de 8 ani și la moment, sunt preocupată de un Doctorat la tema: “Abordarea educodinamică a inteligibilității vorbirii elevilor”.

La vârsta de 3 ani, am descoperit că fetița mea Gloria, care acum are 12 ani, nu putea pronunța sunetul R. A fost primul meu beneficiar și primele rezultate le-am obținut împreună, acas[. Așa s-a împrietenit cu: … râu, rățușcă, rămurică.

În toată această perioadă am practicat alături de sute de copii și adulți, tehnici de terapie logopedică cu rezultate sută la sută, făcându-i fericiți pe oameni prin modul în care ei vorbesc. După ședințe, ei produc sunete pe care anterior nu le auzeau, scapa de sigmatism, grasiere, rinolalie, dislalie, dislexie, ameliorează bâlbâiala.

Citește Mai DeparteCe spun cursanții despre Dictie.md ?

Clineții noștrii