Sunteți în căutarea unui mentor pentru copilul Dvs. în arta vorbirii? Vreți să aibă o articulare corectă, să nu se mai grăbească când vorbește, să rostească expresiv, în așa fel încât să fie ușor înțeles?

Cine instruiește? 

#Instruiri moderate de #Vera #Nastasiu, antrenoare acreditată ANC București pe poziția de formator, licențiată în științele educației – limbă și literatură rămână, masterandă în comunicare și relații publice, SNSPA BUCUREȘTI. profesor-universitar de Arta Vorbirii la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Catedra Arta Actorului, este jurnalistă de 11 ani, fondatoarea Dicție.md în R.Moldova. Este solicitată să instruiască și în afara țării. Până în prezent au fost organizate două traininguri la Milano, două la Roma, unul la Torino, Geneva, Iași, Cluj-Napoca și altele.

Vera Nastasiu are livrate peste 10.000 de ore de traning pe dicție și discurs public.

Tel: 067 44 99 44 sau www.dictieonline.md (formular simplu)

Program : Sâmbătă și Duminică

Ora – 10.00 – 12.00

Durata cursului: 5 săptămâni.

Participanți:  7- 10 cursanți.

Vârsta: 6 – 12 ani.

Local de desfășurare: str. București, 83, or. Chișinău

***Instruirile pot fi organizate și individual.

Ce facem la curs?

  • Ajutăm copilul să aibă încredere în sine;
  • Îl învățăm să aibă o dicție corectă și clară, fără a deveni actor cînd rostește;
  • Corectăm defecte de vorbire/ moștenite sau dobândite;
  • Ajutăm copilul să-și gestioneze emoțiile;
  • Antrenăm viteza, volumul și tonalitatea vocii;
  • Tehnici de respirație;
  • Expeciții de memorie;
  • Expresivitatea rostirii, fluență, coerență;
  • Comunicarea verbală-nonverbaă-paraverbală;
  • Discurs Public.

Metoda de lucru este interactivă.

Ponderea activităților este 70 % aplicații practice și 30 % teorie. Din metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.

Comunicarea între participanți și între participanți și trainer reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite.

La finalul cursului este organizată o evaluarea cu participarea tuturor părinților, în care vedeți rezultatele copilului dvs. Copilul devine model în lecții video de dicție sau devin vocea unor spoturi publicitare.

***Acesta nu este un curs de actorie sau caligrafie.

BUGET

Detaliile sunt disponibile la 067 44 99 44 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook: Dicție.md:

https://www.facebook.com/dictiemd/

Cursul este certificat.

Performanțele noastre pot fi urmărite pe canalul oficial de Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCTASxINEgRLZPl3q3yu8NPw

Vedeți toate detaliile și pe site–ul nostru www.dictie.md. Tot aici la secțiunea galerie vedeți și cursanții care au încheiat cu succes instruirile.

Vă mulțumim că ați citit până la final acest text. Aceasta înseamnă că jumătate din drumul spre poziția de comunicator l-ați făcut. Indiferent dacă ajungem sau nu să muncim împreună, vă mulțumim pentru interes.  🙂

Cu drag,
Echipa Dicție cu Vera Nastasiu