Copilul tău este timid, retras și cu greu își face curaj să vorbească în public? Prezentarea temelor pentru acasă în fața colegilor și a profesorilor este o adevărată provocare pentru el?

Îți dorești să fie mai expresiv, dar parcă are unele reticențe în exprimare, iar articularea cuvintelor nu este punctul său forte? Strigă sau vorbește prea încet, prea lent sau prea rapid?
Toate acestea pot fi soluționate cât ai zice „Râu, rățușcă, rămurică”.

Vera Nastasiu este autoarea primei carți de dicție din Moldova, https://dictieonline.md/descopera-magia-dictiei-cu-gainusa-noua-de-la-ora-noua-in-librarius/515 are o experiență de muncă în domeniul dicției și al discursului public de peste 10 ani, are o fetiță pe nume Gloria de 14 ani și cunoaște îndeaproape nevoile copiilor de astăzi, ajutându-i să își găsească echilibrul la orice vârstă, să scape de disfuncționalități de vorbire și să dobândească încrederea în sine.

Ea are pregătire logopedică, fiind absolventa cursurilor de perfecționare la Asociației Logopezilor din România, are o licență în științele educației, un masterat în comunicare și relații publice la SNSPA București și acum este doctorandă la Teoria Generală a Educației. Tot ea, prima autoare de exerciții de dicție, înregistrată oficial la AGEPI, AUTOAREA PRIMULUI MANUAL PENTRU CLASA PREGĂTITOARE ȘI CLASA I https://dictieonline.md/caiet-logopedic/515 – și de 10 ani, fondatoarea Dicție.md.

Rezultatele sunt vizibile de la prima lecție de curs!

PROGRAM:

20 IULIE – 18 AUGUST –   Sâmbătă și Duminică
ora 9:00 – 10:30 – ÎN SALA DE CURS
Vârsta:
6 – 12 ani.

TEL: +373 67449944

Ce facem la curs?

Copilul devine nr. 1 la vorbitul în public:

* are recomandări/tehnici clare pentru stăpânirea și gestionarea emoțiilor;

* îi este stimulat interesul pentru lectură și socializare cultă;

* cursul încurajează vorbirea unei limbi române literare, îngrijite;

* este ajutat să scape de dialectul graiului moldovenesc;

* corectează anumite defecte de vorbire printr-o exersare insistentă și corectă;

* devine încrezut și stăpân în diverse situații de comunicare.

– #Corectăm defecte de vorbire – logopedie
– #Învățăm o articulare corectă și clară
– #Gestionăm eficient emoțiile
– #Antrenăm ritmul vorbirii, volumul vocii, respirația, tonalitatea.
– #Construim prezentări în public.

După cele 5 săptămâni, copilul devine încrezător, își îmbogățește vocabularul, vorbește sigur, clar, convingător, cu multă pasiune. Scapă de emoții și învață cum trebuie să comunice non-verbal, cum poate face un discurs, dar și cum scapă de anumite dificultăți de vorbire. Corectăm și defecte de vorbire în ședințe individuale. 

Evaluarea costă – 1000 MDL, echivalentul a 50 euro. 

Taxa pentru o ședință de curs (1.5h)  este de 800 lei MDL, echivalentul a 40 euro.

Deci, cursul costă integral – 8000 lei. 

Cursul durează 5 săptămâni și sunt în total 10 ore de curs. 

EXISTĂ ȘI OPȚIUNEA UNUI CURS VIDEO DE DICȚIE DEJA ÎNREGISTRAT , CARE ARE TAXA MAI MICĂ AICI: http://www.dictieonline.md

La finalul cursului, părinții vor veni la evaluarea finală, iar copii devin modele în lecții video de dicție. 

Instruiri moderate de Vera Nastasiu, autoarea primei cărți de dicție pentru copii din Moldova  https://dictieonline.md/descopera-magia-dictiei-cu-gainusa-noua-de-la-ora-noua-in-librarius/515 antrenoare acreditată ANC București pe poziția de formator, licențiată în științele educației, masterandă în comunicare și relații publice la SNSPA BUCUREȘTI, în prezent – doctorandă în educație.

Rezultatele cursanților noștri le poți vedea pe canalul nostru oficial de Youtube – Vera Nastasiu, Facebook, sau LinkedIn.

Dacă ai citit până aici, înseamnă că îți dorești cu adevărat să-i oferi cele mai bune oportunități de dezvoltare copilului tău.

Tel: +373 67 44 99 44

Cu prețuire,
Dicție.md!