Anișoara Loghin despre Gloria Nastasiu: “S-ar putea ca prima femeie președinte să o am acum aici lângă mine.”

Vinovata sau protagonista celui mai de succes proiect de dicție și discurs public din Republica Moldova, Gloria Nastasiu vrea să devină președintele țării. Declarația fetiței de doar 9 ani a fost făcută în premieră cadrul emisiunii O seară Perfectă, unde a vorbit despre cele mai mari pasiuni ale sale.

“Mi-am dorit să muncesc la NASA pentru că sunt pasionată de stele, planete, de spațiu. NASA este un loc interesant în care poți afla multe, poți localiza multe stele. De asemenea, vroiam să fiu și președintele țării, iar asta încă stă undeva acolo în creierul meu. Vreau să schimb lucrurile, nu-mi plac unele locuri. Vreau să repar străzile, vreau să reconstruiesc unele locuri, unele case și vreau să ajut pensionarii, pentru că am auzit de la bunica că pensiile sunt foarte mici”, a relatat Gloria Nastasiu.

Pe lângă asta, Gloria mai este pasionată de veterinărie și tot ce înseamnă îngrijirea animalelor, fapt pentru care eleva vrea ca atunci când va crește mare să construiască în capitală un azil pentru ele. Până atunci însă, lecturează și se documentează despre ele din cărți, unele însoțind-o în studioul serilor perfecte.

Și cum așchia nu sare departe de trunchi, Gloria a afirmat că mai este încântată și de tot ce înseamnă dicție, discurs public, actorie și lectură. Un moment artistic în cadrul emisiunii, a fost cel în care Gloria a recitat o poezie scrisă de poetul ei preferat, Grigore Vieru.

Să devină președinte sau să muncească la NASA, sunt visurile Gloriei ce au toate șansele să se materializeze, mai ales atunci când are în dreapta sa un mentor precum mama ei, Vera Nastasiu.

„Ea știe ce trebuie să facă ca să ajungă o persoană influentă. Să învețe și să muncească. Asta este unicul ingredient de care ai nevoie să conduci oameni sau să fii un lider. A greși e omenește și poți într-o zi să nu-ți reușească acel lucru. Important e ca Gloria să înțeleagă asta. Vreau să crească într-o minte sănătoasă”, a spus Vera.

Cele două au vorbit și despre relația puternică pe care au și cât de apropiate sunt una față de cealaltă. Loc pentru supărări și certuri nu sunt, iar dacă se mai ivesc uneori, Gloria a zis că are ea câteva „asuri în mânecă”.

Emisiunea integrală:

 

 

2019-04-17T09:08:25+00:00aprilie 17th, 2019|

Comenteaza