Atunci când investești în tine, fie că vorbim despre cursuri de perfecționare profesională sau în programe de gestionare a emoțiilor, aduni un bagaj mare de cunoștințe, care te ajută să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Simplul fapt că te raportezi altfel la viața ta personală și profesională este un pas în față. Evoluția vine treptat și poate veni în foarte multe forme. Este de părere cursanta noastră Cristina Doroftei, care a finalizat cu brio cele 5 săptămâni de instruire.

Vă invităm să citiți interviul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre  ce a învățat Cristina în cadrul cursului de Dicție și Discurs Public.

 Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Cristina Doroftei: Am descoperit dicție.md pe Facebook. Am decis să fac aceste cursuri pentru a mă dezvolta, fiindcă e imperios să investești în propria persoană dacă ai scopuri mărețe.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Cristina Doroftei: Acest curs m-a învățat să pun în practică tehnici de discurs public. Mă bucur că am avut oportunitatea să fac greșeli anume în această sală de curs, iar Vera să mă corecteze.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Cristina Doroftei: Am reușit să fiu mai atentă la gesturi, am prins curaj, am început să citesc în voce mai des. Mi-am mărit biblioteca cu cărți noi și mai urmează să o mai fac.

Cristina Doroftei: Am mai puține emoții public și am învățat că un discurs necesită pregătire.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Cristina Doroftei: A fost minunată. A predat multe lucruri utile chiar dacă aparent simple. Are o energie și putere extraordinară care motivează enorm.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Cristina Doroftei: Reușești să treci peste frici, să prinzi curaj și încredere în sine.

Interviu realizat de echipa Dictie.md!

Foto:Dictie.md.