Dicționarul definește dicția că gradul de claritate și distincție a pronunției în vorbire. Vorbirea îmbunătățește clar sunetul vocii tale, oferindu-ți o imagine vocală mai reușită. Pe măsură ce vorbești cu încredere și credibilitate, faci o impresie de durată și pozitivă. Aceasta transmite încredere.

Pentru o vorbire eficientă și  mai multă încredere în forțele proprii s-a înscris la cursul de Dicție și Discurs Public,  Cristina Țaca,  cursanta noastră minunată.

 Haideți să descoperim împreună ce schimbări a observat Cristina după cele cinci săptămâni de curs. 

 Dicție.md:Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Cristina Țaca: Am descoperit site dicție.md cu ajutorul mătușii mele, care de asemenea lucrează în domeniul educației. Am decis să mă înscriu pentru a mă autodepăși, pentru a căpăta experiențe noi și pentru a demonstra că poți cuceri lumea și prin discurs.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Cristina Țaca: A fost excepțional. Peste așteptările mele. Am simțit emoții pe care nu le voi putea explica niciodată, dar care m-au ajutat și m-au făcut să fiu cea mai bună versiune a mea.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Cristina Țaca: Am devenit mult mai echilibrată, stăpână pe puterile mele și am reușit să-mi înving frica de a nu eșua. Am observat că lumea din jurul meu reacționează altfel când le vorbesc, reușesc să-mi coordonez emoțiile și astfel devin mai ,,bună,, în fiecare zi.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Cristina Țaca: Vera a fost cea mai importantă piesă din puzzle-ul sufletului meu. Îmi va lipsi acuratețea cu care vorbește și te privește, candoarea sfaturilor ei. Este o persoană de excepție și mă bucur nespus de mult că a contribuit cu forțele ei și la formarea mea.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

 Cristina Țaca: Pentru că doar în așa fel te poți redescoperi. Acest curs are menirea de a-ți arăta că viața este cu adevărat specială dacă depui un pic de efort pentru dezvoltarea ta.

Interviu realizat de echipa Dicție.md

Foto: Dicție.md