Cum crezi că te va ajuta acest curs în viața de zi cu zi?

Cum crezi că te va ajuta acest curs în viața de zi cu zi?

Neagu Veaceslav: „O să mă ajute la exprimarea mai liberă a gândurilor, emoțiilor, a prezentărilor.”

Tatiana Viscon: „Mă va ajuta foarte mult să țin un discurs public, voi fi mai sigură pe mine, voi știe ce accente să pun și cum să mă pregătesc înainte de un discurs.”

Andreea Nicoară: „Cred că mă va ajuta să-mi expun ideile mai ușor și să spun mereu ceea ce cred.”

Tatiana Armaș Furdui: „Cred că mă va ajuta să fiu mai explicită în comunicare, cei din jur mai repede mă vor înțelege și cred că mă va ajuta să-mi învăț fiicele să vorbească corect.”

Gorceag Bianca: „Eu cred că acest curs mă va ajuta în comunicare și în exprimarea publică.”

Gudima Lina: „Nu voi mai avea frica să mă expun în public și o voi face cu plăcere.”

Anastasia Roșca: „Consider că mă va ajuta foarte mult pentru că mi-am format deja o vorbire clară, discursurile mele sunt mai convingătoare  și sunt sigură că la următoarele discursuri care le voi avea în jobul meu, mesajul meu va fi unul puternic și frumos.”

Alexandru Ecaterina: „Mă va ajuta să-mi controlez vorbirea. Am primit tehnicile pe care trebuie să le utilizez și am să țin cont de ele.”

Tatiana Sârbu: „Mă ajută să fiu mai sigură pe mine, să-mi stăpânesc emoțiile.”

Ana Ulmanu: „Punctul de plecare și un motiv pentru care am venit aici sunt copii mei. Din dorința de a vorbi mai corect, de a învăța mai bine și de a fi un model pentru ei.”

Corina: „M-a ajutat să vorbesc mult mai frumos și mult mai corect. De acum încolo voi fi mai atentă la finalul cuvintelor.”

Veaceslav Tofan: „Viața mea de zi cu zi este alcătuită din multe întuniri și discursuri publice. E un instrument pe care îl utilizez toată ziua și cred că mă va ajuta mult acest curs pe viitor.”

2019-05-03T16:44:41+00:00mai 3rd, 2019|

Comenteaza