Curs de dicție cu Vera Nastasiu pentru elevii Liceului teoretic Costești

Într-o lume a comunicării, calitatea vorbirii devine deosebit de importantă, iar o dicţie impecabilă este elementul definitoriu al fiecărei personalitaţi. Acest lucru a fost înțeles și de elevii Liceului Teoretic Costești, Ialoveni, care s-au bucurat de un curs de dicție marca Vera Nastasiu.

Decurînd, 13 elevi în frunte cu profesorul lor, Ion Scutaru au trait o experineță inedită. Timp de 5 săptămîni: Mihaela Balanuța, Dana Sîrbu, Lidia Meriacre, Elisaveta Midoni, Valentina Bivol, Ion Petrea, Anastasia Sava, Iuliana Bortă, Lidia Cimpoacă, Elena Grigorița, Valentina Scutaru și Daniela Sulă au învățat să cucerească lumea prin discurs.

Prestaţia fenomenală a Verei Nastasiu în cadrul Concursului Internaţional de Oratorie din mai 2015 şi totodată, vizita ei excepţională în Liceul Teoretic Costeşti, februarie 2016, l-a determinat pe profesorul de religie și viață de familie, Ion Scutaru, să apeleze la ajutorul ei în crearea unui plan de activitate și formare pentru copiii din cercul Retorică și Voluntariat a liceului.

Fiind un mentor deosebit, omul potrivit la locul potrivit şi o doamnă de excepţie în arta vorbirii, Vera Nastasiu, a oferit cea mai marcantă experienţă în domeniul oratoriei şi a demonstrat prin propriul exemplu că un cuvînt are putere atunci cînd e rostit corect și cu atitudine.

Ion Scutaru: “Acest „înger păzitor al cuvântului”, Vera Nastasiu, ne-a motivat şi demonstrat din plin că felul în care vorbim, ne exprimăm şi gesticulăm este cartea noastră de vizită. Aducem sincere mulţumiri doamnei Vera Nastasiu pentru aceste excepţionale lecţii şi ne exprimăm convingerea că vom fi într-o permanentă colaborare rodnică ce va aduce rezultate remarcabile generaţiei tinere.”

Vezi foto pe allmoldova.com

2016-04-12T14:09:37+00:00 aprilie 12th, 2016|

Comenteaza

error: Conținutul nu poate fi Copiat!