Emoţiile sunt modul nostru de a reacţiona la evenimente şi oameni. Este în natura umană să fim reactivi, să avem şi să exprimăm emoţii în legătură cu orice: un subiect de discuţie, un fel de mâncare, un gest, un cântec, o haină. Diferenţa este că unii ştiu să le controleze sau să le folosească în folosul lor şi alţii nu, fiind dominaţi de ele. Pentru că a dorit să învețe să-și controleze emoțiile, Daniela Ursu, a hotărât să se înscrie la cursul nostru de Dicție și Discurs Public.

Vă invităm să aflați ce a reușit să îmbunătățească în comunicarea sa, minunată noastră cursantă, Daniela Ursu.

 Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

 Daniela Ursu: Am descoperit dicție.md acum două luni, la recomandarea unui prieten. Am decis să fac acest curs pentru a scăpa de frica de a vorbi în public, dar și pentru a învăța să vorbesc corect și coerent.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Daniela Ursu: Au fost cinci săptămâni de informații utile. Cinci săptămâni pline de  recunoștință,  pentru că am putut vedea rezultate care m-au făcut mândră de mine. Acest curs a însemnat un pas mare spre dezvoltarea mea personală.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Daniela Ursu: În aceste cinci săptămâni de curs am reușit să trec peste multe frici. În primul rând, am depășit frica de a vorbi în public, și mai apoi am înfruntat latura mea sensibilă. Acum pot comunica fără să-mi fie teamă. 

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Daniela Ursu: Vera Nastasiu este pentru mine o persoană dragă inimii, fiindcă a reușit să mă ajute să-mi ating scopul.  A stat alături de mine și mi-a insuflat încredere în forțele proprii, astfel am reușit să învăț să mă simt confortabil în mulțime.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Daniela Ursu: Recomand acest curs cu mare încredere pentru persoanele care doresc să exceleze în arta comunicării.

Interviu realizat de echipa Dicție.md

Foto: Dicție.md