Bianca Rotaru
“După lecțiile de dicție cu Vera Nastasiu, Bianca privește cu optimism și încredere noile provocări. Pot spune mai mult: le asteaptă chiar. E curioasă să se descopere și să atingă noi performanțe. Știe că imposibilul devine posibil dacă ești însoțit de energie, perseverență, optimism, cunoștințe, profesionalism și multă dragoste. Pe toate le are din plin la cursul de dicție cu Vera Nastasiu – izvor nesecat de inspiratie și energie. Multumim Vera pentru plăcerea de a auzi graiul românesc vorbit corect si melodios de Bianca.” – Daniela Rusnac ( mama Biancăi)

Sofia Chiorescu

“Vera a reusit s-o impresioneze pe Sofia încă de la prima lecție de dicție. Entuziasmul Sofiei pentru cursul de dicție lua amploare cu fiecare lecție. Vera Nastasiu, fiind un antrenor excelent în materie de dicție a reușit foarte repede să devină un model demn de urmat pentru Sofia, dar si pentru noi, părinții, încântați de rezultate! ( Virginia Chirescu – mama Sofiei)

Fabiola Pavlov
“A fost un curs plin, intens, livrat impecabil cu mult profesionalism, șarm și maximă generozitate. Fabiola a aflat utilitatea, farmecul și eficiența unei rostiri corecte, a unei comunicări clare și coerente. Mulțumim, Vera Nastasiu, un om minunat care i-a încântat sufletul lui Fabi! O prezență unică și o abordare cu totul inedită! Succese memorabile! Recunoștință și Mulțumesc! (Stela Pavlov, mama Fabiolei Pavlov)”

Svetlana Mihaila
“Niciodată nu m-aș fi gândit că un omuleț finuț ca Vera poate să emane atâta energie, tenacitate și încredere. Consider acest curs o adevărată operă, la care voi reveni neapărat. Îi mulțumesc enorm, pentru că a reușit să-mi transmită dragostea față de sunet și litere și dorința de a descoperi lucruri noi în arta vorbirii. Totul a pornit de când am auzit cuvintele rostite de ea.” – Svetlana Mihaila

Andreea Danu
“Dragă Vera, îți mulțumim mult pentru efortul si sufletul depus în dezvoltarea vorbirii, ținutei, încrederii de sine a fiecărui copil. Am savurat din plin clipele aceastei întâlniri și performanțele prezentate de fiecare copilaș, începând cu cei de 4 anișori și finisând cu cei de 17 ani. Țin să vă urez succese mari și prosperare în continuare. Cu drag și profundă recunoștință” – Silvia Danu (mama Andreei)

Lucian Culinca
“Cursul de dicție l-a încurajat pe Lucian să pronunțe cu încredere orice cuvânt, corect dar și cel este important cu privirea sus. Vă mulțumim și vă dorim frumoase realizări, mari succese, prosperare, răbdare si multă sănătate. Vreau să vă mărturisesc că, exercițiile învățate la orele de dicție și atât de mult repetate de Lucian, sunt deja învățate de toți membrii familiei, inclusiv bunei, mătușe, verișoare…” – Eugenia Culinca ( mama lui Lucian)

Beatrice și Adelina Zagorneanu
“Sunt fericită că Bethy și Adelina au așteptat cu nerăbdare zilele de weekend să facă Dicție cu Vera Nastasiu. Am încheiat cu succes cele III nivele la dicție. Sunt mândră de reușitele fetițelor mele si sunt mândră de Dvs. Vă admirăm! Cu mare drag, Veronica, Bethy si Adelina!!!” – Veronica Zagorneanu

Ana Popova
“Ce am obținut la dicție?
– am început să vorbesc mai clar și nu îmi este rușine să vorbesc acum limba română.
– am învățat să țin corect un discurs public.
– în doar 5 săptămâni am devenit mai încrezută, vorbesc limba română mult mai des și citesc acum cu mai multă plăcere. Mulțumesc Vera.”

Lavinia Podrea
“Un super curs. O super profesoară!
Rezultatul: o super pronunție, o expresivitate și o viteză impresionantă! Abia așteptăm să mai revenim. – Irina Svetenco – Podrea (mama Laviniei)

Valeria Colța
“Cursul de dicție a făcut-o pe Valeria mai încrezătoare. A ambiționat-o să fie mai bună și ia cultivat dragostea de a se exprima corect. Toate acestea datorită Verei Nastasiu, profesionist desăvârșit, care inspiră și transmite pasiunea pentru cuvinte chiar și celor mai mici! Va mulțumim, Vera, pentru primele victorii ale Valeriei!” – Viorica Filimon

Aliona Cuciuc
“Datorită ție Vera după evaluarea inițială, mi-am schimbat viața la 180 de grade. Mi-am dat demisia de la vechiul loc de muncă și am făcut pasul decisiv, angajându-mă exact acolo unde îmi doream de multă vreme. Tu m-ai învățat că eu pot face schimbarea de care am nevoie, și așa a fost. Mi-am dat seama câte am de învățat de la tine. Și, da visul meu a fost să vorbesc corect românește. Îți mulțumesc, pentru că și datorită ție am ajuns acolo unde mi-am dorit.”

Eliza Frunză
“Căutam de mai mult timp cursuri de dicție. Mi-am dorit o articulare corectă, frumoasă și expresivă. Vera Nastasiu e o tipă mișto. După ce am cunoscut-o mi-am dat seama că este de fapt oglinda în care mă regăsesc. Îți doresc succes și țin pumnii pentru toate proiectele din căpușorul tău.” – Eliza

Olga Nedbailo
“Am aplelat la dicție.md ca să:
-scap de defectul vorbirii legat de litera Ș, sunetele “ce”, “gi”.
-să recapăt încrederea în sine.
-să învăț să țin un discurs, prezentare.
-să vorbesc cu încredere, calitativ și corect în fața camerei video (reportaje, prezentări) atunci când îmi promovez afacerea.

Beneficiile/rezultatele în 5 săptămâni cu dicție.md:
-am primit un puternic imbold să evoluez,
-am scăpat de majoritatea defectelor de pronunție,
-acum mă mândresc cu felul în care vorbesc limba română și observ că le place și interlocutorilor,
-am recăpătat încrederea în mine,
-am citit 3 cărți foarte captivante,
-am petrecut haios și vesel timpul,
-am învățat să țin un discurs, prezentare și îmi place cum e,
-am primit imboldul să devin în 2-3 ani trainer și să țin discursuri motivaționale pentru femei în baza anumitor cărți, care m-au ajutat să performez.” –Olga Nedbailo

Alina Cebotari

“Întâlnești în viață oameni de care te legi dincolo de cuvinte, oameni care văd în tine mai mult decât vezi tu, și care iau decizia de a munci alături de tine până când vei ajunge să descoperi acea parte din tine pe care încă nu o cunoști. Sunt oameni care parcă sunt făcuți pentru sufletul tău! Un astfel de om este Vera Nastasiu!
Ea te învață cum să transformi un defect de vorbire într-un adevărat atu. Să vorbești cu înțelepciune!
Recunoștință și mulțumesc!
Succes!” – Alina Cebotari

Andreea Belobrov
“Am scăpat de multe inhibiții. Acum mă simt mai încrezătoare, mai pregătită. Am primit sfaturi bune destinate activității mele, și nu numai. Mi s-a spus clar care îmi sunt plusurile și la ce ar trebui să mai lucrez. Am avut parte de o experiență unică pe care o apreciez mult.” – Andreea

SURSA: ALLMOLDOVA