Dictie.md ajunge în instituțiile școlare din țară

În acest an, pe lîngă orele de dicție din sala de curs, Vera Nastasiu și-a propus să ajungă lunar în instituțiile școlare din țară. Această inițiativă este parte a proiectului social Dicție cu suflet.

Astfel, în data de 3 martie, antrenoarea de dicție Vera Nastasiu, a început turul național. Prima destinație a fost Liceul Teoretic „Boris Cazacu” din orașul Nisporeni. Acest liceu nu a fost ales la întîmplare, aici Vera cu 11 ani în urmă a finisat studiile obținînd cele mai bune rezultate.

De această dată, Vera Nastasiu a revenit în instiuție, în fața a circa o sută de elevi, cu un master-class pe dicție, discurs public și imagine publică.

Fiind un guru în arta oratoriei, Vera Nastasiu, a reușit să cucerească publicul de la primul cuvînt rostit prin inteligență, strălucire și puterea din voce.

Discursul motivațional și jocurile fonetice ținute cu atîta măiestrie de expertul în comunicare, Vera Nastasiu, au adus doza de curaj și încredere în privirile atît a absolvenților cît și a profesorilor prezenți la prelegere.

Vera Nastasiu speră că instruirea de la LT „Boris Cazacu” din orașul Nisporeni este un început pentru corectitudinea și eficiența dicției a fiecărui elev în parte.

Foto și Video vezi aici

2016-03-16T10:18:36+00:00martie 16th, 2016|

Comenteaza