„Cel mau bun Centru de educație”, „Excelență în dezvoltarea personală”, or „Femeia anului la categoria Bussines Lady” sunt cele mai remarcante succese obținute de proiectul Dicție.md cu Vera Nastasiu în  decursul celor 7 ani de activitate pe care îi marchează chiar astăzi, 30 septembrie.
7 ani de la lansarea primului site ce oferă cursuri certificate de dicție și discurs public nu puteau fi trecuți pe neobservate, atâta timp cât rezultatele pe care le-au înregistrat cursanții Dicție.md sunt atât de vizibile și frumoase.

Chiar dacă pandemia provocată de COVID-19 a stopat desfășurarea orelor de dicție în sala de curs, Dicție.md nu și-a întrerupt activitatea, ba chiar a izbutit să adune oameni din diferite colțuri ale lumii, conectându-se online la dicția celor care își doresc să obțină performanțe remarcabile.

“Astăzi marcăm 7 ANI de amintiri remarcabile și povești de succes. Ani pe care i-am construit cu dragoste, perseverență, capacitate de adaptare și reinventare continuă, muncă asiduă și multe ore productive în sala de curs. Cu mândrie pot spune că obiectivele care păreau de neatins în trecut, au devenit realitate datorită unei echipe minunate, dar și sutelor de oameni care au avut încredere în noi”, a relatat fondatoarea proiectului Dicție.MD.

Acum 7 ani, când nimeni încă nu facea pronosticuri despre dicție sau discursuri publice, Vera Nastasiu punea bazele proiectului Dicție.md, un proiect nou pentru Republica Moldova, ce urma să înregistreze succese tot mai mari pe an ce trecea și se dezvolta.

“Am privit fiecare etapă de dezvoltarea a acestui proiect cu speranță. În fiecare zi am avut sentimentul că facem ceva util pentru oameni indiferent de vârstă sau funcție publică,  și am muncit temeinic ca să le putem oferi lor oportunitatea de a fi mai buni, mai încrezători, mai strălucitori în fața unui public”, povestește fondatoarea. 

În următorii ani, Dicție cu Vera Nastasiu își propune să pună bazele unei noi discipline în școlile din Republica Moldova care să ofere șanse egale tuturor elevilor la articularea corectă și clară a cuvintelor în limba română literară, la stăpânirea persuasivă a tehnicilor de comunicare publică, precum și la formarea unui vocabular elevat, spune antrenoarea Vera Nastasiu.

“Vrem să ne implicăm în continuare în proiecte de suflet pe plan național și să creștem oameni talentați și pasionați de vorbirea în public, care să-și dorească să exceleze cu fiecare apariție și să CUCEREASCĂ LUMEA PRIN DISCURS.”

Dicție.MD  a fost și va rămâne un proiect cu și despre oameni. Proiectul care are la activ desfășurate zeci de mii de cursuri, mii de oratori de succes și cursanți cu dicția modelată și îmbunătățită.