Doina Olărescu este agent imobiliar și impresionează prin energia și dragostea ei pentru meserie. La cursul de dicție și discurs public, Doina a avut o prestație impecabilă, iar rezultatele ei sunt mândria noastră. 

Vă invităm să o descoperiți în interviul ce urmează. 

Dictie.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs?

Doina Olărescu:  Dictia este un factor important in activitatea mea. Fac vanzari in domeniul imobiliar. Eu sunt permanent in comunicare cu oameni. Pentru un specialist bun, o comunicare corecta este imperioasa. 

Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Doina Olărescu: Pentru prima data am văzut-o pe Vera Nastasiu la un eveniment public, când a fost premiata de o revista locală. Iar momentul decisiv a fost atunci cand am cunoscut-o mai aproape la un training dedicat femeilor. Avea o energie deosebita, era persuasivă si am înțeles ca de la această femeie pot învăța lucruri utile pentru dezvoltarea mea personală. 

Dictie.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul online de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Doina Olărescu:  E simplu! Eu am ales-o pe cea mai buna in acest domeniu. Dacă vrem să fim buni trebuie sa învățăm de la cei mai buni.

Dictie.md: Pe lângă munca pe care o faceți zi de zi, ce alte activități interesante vă fură timpul?

Doina Olărescu: Fac spot. Alerg, îmi place să desenez si citesc cu mare drag.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, ați reușit să scăpați de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați anumite probleme în vorbirea dvs. zilnică? Ce s-a schimbat concret?

Doina Olărescu: Am depășit frica de a vorbi public și am învățat multe secrete care mă ajută în comunicarea cu oamenii zi de zi.  

Dictie.md: Cât de exigentă a fost antrenoarea Vera Nastasiu la orele de dicție și discurs public?

Doina Olărescu: Vera Nastasiu este exigentă, dar aceasta calitate îi este caracteristică unui profesor bun. 

Dictie.md: De ce ati recomanda acest curs ?

Doina Olărescu: Aș recomanda acest curs celor care tind sa se dezvolte și îți doresc să fie mai buni. Fiecare  va găsi ceva util pentru el la acest curs. Cineva va depasi o frica, cineva va invata sa pronunte cuvintele clar, cineva își poate corecta defectele de vorbire. Mulțumesc Verei Nastasiu și echipei Dictie.md pentru ceea ce fac. Cu voi noi devenim mai buni, cu un pas mai aproape de perfecțiune. 

Mulțum pentru acest interviu. 

Foto: Arhivă personală