Suntem extrem de fericiți să vi-l prezentăm pe cursantul nostru Matei Grigoraș, un copil empatic, sociabil și extrem de amabil, care pe parcursul celor 5  săptămâni de antrenament la dicție a dat dovadă de perseverență și elocvență. 

Așadar, mai multe detaliii despre rezultatele lui Matei, vă invităm să aflați din interviul oferit de mama sa, Ecaterina Grigoraș.

Dicție.md:De ce considerați important ca un copil să urmeze un curs de dicție?

Ecaterina Grigoras: Consider că un copil trebuie să facă un curs de Dicție și Discurs Public pentru ca să câștige încredere în forțele proprii și să învețe din start să se exprime pe înțelesul tuturor.

Dicție.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Ecaterina Grigoras: Am aflat despre Dicție.md de pe Facebook.

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți copilul la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

 Ecaterina Grigoras: Am ales anume cursul Verei Nastasiu,  deoarece este un bun specialist în domeniu și-mi inspiră încredere.

 Dicție.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

 Ecaterina Grigoras: După curs, Matei vorbește mai clar și mai încrezut, deși mai are un pic de lucru la finalurile de cuvânt. Am observat că are o atitudine încrezătoare și un mod frumos de a gesticula atunci când vorbește.

 Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

 Ecaterina Grigoras: Sesiunile de Discurs Public au fost pline de emoții, în schimb rezultatele au fost fabuloase.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

 Ecaterina Grigoras: Vera Nastasiu, pe parcursul cursului, a fost atentă la nevoile fiecărui copil, ceea ce mi s-a părut minunat. Este o profesionistă desăvârșită.

 Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

 Ecaterina Grigoras: Recomand acest curs, deoarece este bun pentru toate categoriile de vârstă. Și spun acest lucru fiindcă sunt conștientă că fiecare dintre noi avem restanțe la capitolul exprimare, iar acest curs vine să ne învețe cum putem excela cu ajutorul unei comunicării bine puse la punct. 

 Interviu realizat de echipa Dicție.md

Foto: Dicție.md