Elveția și Italia cucerite de Vera Nastasiu

Sloganul proiectului Dicție.md este: Cucerește lumea prin discurs. Astfel, se pare că acesta se materializează la propriu pentru cel mai bun antrenor de dicție din Republica Moldova, acreditată oficial ANC București pe poziția de formator, Vera Nastasiu.

După o serie de traininguri excepționale în țară, moderate pentru companii cu renume la Chișinău, dar și sute de cursuri în sala ei de instruiri pentru mii de oameni, Vera Nastasiu a acceptat solicitările de traininguri în afara țării. România, Italia, Elveția sunt doar primele dintr-o lista lungă, în care deja a ajuns, prticipanții fiind învățați să construiască discursuri persuasive în fața audienței, dar și să aibă o dicție excelentă.

Astfel, pe data de 29-30 aprilie curent, femeile din diaspora Republicii Moldova în Elveţia au participat la trainingul de dicţie si discurs public oferit de căre antrenorul de dicţie Vera Nastasiu. În cadrul cursului, participantele au învăţat secretele unui discurs public reuşit, au făcut exerciţii de dicţie şi au exersat tehnici de gestionare a emoţiilor în public. Această activitate a fost organizată în cadrul proiectului ” Femeile din Diasporă – ambasadoare pentru promovarea culturii și tradițiilor naționale „, implementat de către Comunitatea Moldavă din Elveția în parteneriat cu Ambasada Republicii Moldova în Confederația Elvețiană. Acest Proiect este realizat în cadrul programului guvernamental de granturi tematice #Diaspora Engagement Hub al #Biroului Relații cu Diaspora (BRD), implementat în parteneriat cu #Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), misiunea în Moldova, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Același subiect a fost abordat pentru a patra oară și în Italia. După două experiențe la Roma, și una la Milano, la 6-7 mai la Milano s-a desfășurat un alt seminar.

Două zile de training dinamice și foarte productive, pentru un grup de moldoveni stabiliți în Italia de mai mulți ani.

Solicitată în acest context, Vera Nastasiu a declarat că această experiență cu moldovenii stabiliți în diasporă, îi arată cât de multă nevoie de comunicare au cei plecați departe de casă. „O experiență frumoasă. Mă bucură interesul pentru o comunicare veritabilă, clară, corectă și un discurs convingător în fața publicului. Sunt foarte multe solicitări inclusiv din Spania și Franța. Vom încerca în măsura posibilității să dăm curs și altor solicitări” a spus Vera Nastasiu.

Menționăm că trainingurile moderate de Vera Nastasiu de bucură de popularitate printre copiii, adulții sau oficialii din țară, grație profesionismului și rezultatelor excelente pe care le livrează.

http://www.allmoldova.com/ro/company/dictie-md/news/elvetia-si-italia-cucerite-de-vera-nastasiu