Încă o călătorie extraordinară. A fost o călătorie plină de învățare, autodescoperire și dezvoltare personală. Împreună, am explorat tainele dicției și am învățat cum să ne exprimăm cu claritate și încredere în fața publicului. F

iecare lecție, fiecare exercițiu a adus cu sine provocări și realizări, și suntem mândri de fiecare pas pe care l-am făcut împreună. În special, trebuie să menționez momentul magic – discursurile fantastice pe care le-ați susținut la finalul cursului.

A fost o adevărată încântare să vă ascultăm vorbind cu atâta pasiune, încredere și claritate. Ați reușit să transmiteți mesaje puternice și să captați atenția noastră într-un mod cu adevărat remarcabil. Vreau să vă felicit din toată inima pentru toate realizările voastre și pentru progresele pe care le-ați făcut.

V-ați pus inimă și suflet în această experiență și rezultatele se văd în fiecare cuvânt pe care l-ați rostit astăzi. Suntem cu toții martorii evoluției voastre și suntem încântați că ați ales să faceți parte din această călătorie cu noi. Sper că toate cunoștințele și abilitățile pe care le-ați dobândit în cadrul acestui curs vă vor însoți în viitor și vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele personale și profesionale.

Nu uitați niciodată că sunteți capabili de lucruri mărețe și că puteți influența pozitiv lumea înconjurătoare prin cuvintele voastre și prin modul în care vă exprimați. Mulțumesc că ați făcut din acest curs o experiență memorabilă și plină de învățături.

Vă doresc toate cele bune în continuare și să țineți mereu aprinsă flacăra pasiunii voastre pentru comunicare și discurs public!

Cu respect și apreciere,

Vera Nastasiu

Prietena și omul din dreapta voastră în sala de curs de la Dicție.md

Bravo, dragii noștri:

Dorian Cibotari David Cibotari Tatiana Stog Adelina Panuța Tatiana Buga Delia Cristina Deleanu Maricica Malic Natalia Mereuță Andreea Mahu Francesca Ioana Boleacu Emil Boleacu Cătălina Postoronca Alexandrina Gangan Tatiana Palamarciuc Vă așteptăm cu drag la Nivelul II.

Din 16 Octombrie, ne revedem cu altă echipă minunată de oameni la noul curs pentru adulți.

Detalii la 067 44 99 44 sau www.dictie.md