„Transformă-ți vocea în superputerea ta!” În doar 5 săptămâni, Vera Nastasiu a lucrat într-o atmosferă extraordinară alături de acești cursanți minunați. ❤️
 
🔍Fiecare dintre ei a avut un parcurs unic. Pentru unii, teama de a vorbi în public a fost o barieră semnificativă. Pentru alții, dorința de a-și perfecționa abilitățile de comunicare a fost motorul care i-a împins înainte. În timpul cursului, au fost încurajați să-și depășească temerile, să-și îmbunătățească tehnicile de vorbire și să devină vorbitori mai încrezători.
📝Vera Nastasiu a creat un mediu plăcut și sigur în care participanții au putut să crească și să se dezvolte. Prin exerciții practice și feedback constructiv, fiecare participant a reușit să facă pași semnificativi spre atingerea obiectivelor sale de comunicare iar progresele s-au văzut de la o lecție la alta în cazul fiecăruia dintre ei.
 
🔖Emoțiile, deși prezente, au fost gestionate cu măiestrie. Fiecare vorbitor a demonstrat o stăpânire impresionantă a tehnicilor învățate și o capacitate de a transforma emoțiile dintr-un obstacol într-un aliat. Rezultatul a fost un spectacol de discursuri în mai multe ședințe care au inspirat și au captivat audiența.
 
📍Ne mândrim să-i știm de astăzi absolvenții noștri pe Vladimir Badan, Bianca Cebotărean, Oleg Cojocari, Nicolai Grițco, Cristina Melnic, Anastasia Savvides, Natalia Cucerevici, Nicolae Botnaru.
Mulțumim că ați ales dictie.md și antrenoarea Vera Nastasiu. 👏🏻
👉 Un nou curs pentru adulți în sala de curs începe din 3 Iunie, iar ONLINE PE ZOOM din 4 Iunie.
Detalii la 067 44 9944 sau www.dictie.md