Creșterea provine din schimbare, iar schimbările vin pentru că au întotdeauna ceva să ne spună, să ne arate și să ne învețe. Să ne spună că reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe, să ne arate că puterea vine doar printr-un efort și o luptă continuă și să ne învețe că toţi oamenii îşi pot depăşi condiţia şi pot dobândi succesul, dacă sunt pasionaţi şi dedicaţi cauzei lor. Or proiectul dicție.md cu Vera Nastasiu reprezintă forța motrice care antrenează valori umane și educă o societate prin arta comunicării. Noi știm că secretul pentru a face progres este să începi, iar noi o să (re)începem să înregistrăm progrese alături de acei copii care au demonstrat competență, destoinicie și pricepere în arta vorbirii.

Avem conștiința limpede că niciodată nu este suficient și că întotdeauna este loc de mai mult și de mai bine. Cu această ipoteză, primul și unicul site de profil din Republica Moldova, Dicție.md cu Vera Nastasiu anunță în Exclusivitate lansarea Cursului de Jurnalism pentru copii. Începând din 11 Mai dăm START Cursului de Jurnalism pentru acei copii care vor să se impună societății, care vor să cultive noi valori, să exploreze noi orizonturi și să descopere perspective în jurnalism și în această meserie.

Dacă la cursurile de dicție și discurs public am corectat defecte de vorbire și articulare, am antrenat emoțiile, ritmul, volumul, tonalitatea vocii și cel mai importat am antrenat încrederea în sine, la cursurile de jurnalism schimbăm regulile jocului, dublăm miza și ne introducem în Mass-media pe poziția de prezentator de televiziune. Astfel, timp de 5 săptămâni, cursanții vor fi instruiți de Vera Nastasiu pe următoarele subiecte:

  1. Știrea. Tehnici elementare în redactarea și editarea textului jurnalistic. Tipuri de redactare a știrii.
  2. Conceperea și realizarea unui reportaj. Particularitățile reportajului.
  3. Structura și tipologia interviului. Etape de documentare și redactare. Categorii de întrebări.
  4. Poziție, ritm și atitudine.

Program: Sâmbătă și Duminică

Ora: 13:00-15:00

Durata cursului: 4 săptămâni

Participanți: Absolvenți ai nivelului I și II la dicție și discurs public

Vârsta: 7-12 ani

Locație: str. București, 83, Chișinău, R.M

Cursul este certificat de antrenoarea de dicție și discurs public,Vera Nastasiu, acreditare ANC București.

Noile cursuri de jurnalism pentru copii este un aer proaspăt și inovator pentru Republica Moldova și este dedicat în totalitate cursanților care au finalizat cu succes nivelul I și II la dicție.

 

Vă așteptăm la Cursurile de Jurnalism!