Indiferent de vârstă,  copiii au nevoie să se exprime corect, tocmai pentru a putea relaționa fără probleme cu oameni din jurul lor. Este concluzia doamnei  Galinei Goroban, mama cursantei noastre, Amelia Goroban și a exprimat-o la un interviu realizat de echipa dicție.md.

Vă invităm să descoperiți în interviul de mai jos cum s-a descurcat Amelia în cadrul celor 5 săptămâni de instruiri.

Dicție.md: De ce considerați important ca un copil sa urmeze un curs de dicție?

Galina Gorban: Dicția este indispensabilă, când vine vorba de dezvoltarea personală a unui copil, de aceea cred cu tărie că o vorbire fluentă, corectă și frumoasă este cheia spre o viață de succes.

Dicție.md: Când si cum ați descoperit Dicție.md?

Galina Gorban: Am descoperit dicție.md de pe rețelele de socializare. Nu am primit recomandări. Am căutat informații despre antrenoare și am hotărât să o înscriu pe Amelia la curs, după propriile mele convingeri.

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieti copilul dvs. la cursul Verei Nastasiu?

Galina Gorban: După ce am analizat rezultatele cursanților din filmulețele postate mi-am zis că antrenoarea Vera Nastasiu este cea mai potrivită în a o ajută pe Amelia să învețe arta vorbirii.

 Dicție.md: După încheierea cursului, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

Galina Gorban: Schimbări am observat. Amelia este mai relaxată când vorbește,  nu-i este teamă să comunice chiar dacă face greșeli. Ea se corectează singură și acest lucru este un plus foarte mare, deoarece  este conștientă de cum vorbește. Îmi pare bine că a depășit frica de a vorbi în public, fiindcă ea înainte de curs avea mari emoții să vorbească în fața clasei. Acum deja este mult mai liberă în exprimare și mai sociabilă. Anterior, nici nu încerca să-și facă prieteni. După curs, însă, a început să caute prietenia copiilor prin discuții. 

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

Galina Gorban: Sesiunile de Discurs Public au fost interesante și plăcute. Amelia nu a avut emoții, ceea ce a fost o performanță.  

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea?

Galina Gorban: Un om extraordinar, cu bun simț, profesionist și optimist. Amelia și acum îi duce dorul.

Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

Galina Gorban: Recomand tuturor. Este un curs informativ, practic și cu rezultate imediate.  

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto:Dictie.md.