Impresii la final de curs cu Ana Ungurean, beneficiara campaniei “Dicție cu suflet”

Ana Ungurean, impresii la final de curs:

“Am aflat de dicție întâmplător – pe facebook. Am început să urmăresc activ  pagina dictie.md Mă minunam cât de liber și rapid vorbesc absolvenții cursului.  Îi admiram pentru rostire, dicție și îmi doream enorm să ajung acolo, să fac și eu la fel.   Era un vis, iar provocarea Verei Nastasiu de a fi protagonista proiectului „Dicție cu suflet”,  mi-a realizat acest vis.  Îi sunt profund recunoscătoare pentru asta.

„Dicție cu suflet” este o șansă inedită de a beneficia, în egală măsură cu ceilalți, de cursul de dicție; de a afla multe exerciții, tehnici, pentru  a obține o exprimare corectă, de la cel mai tare trainer de dicție, Vera Nastasiu.

Fiind studentă la USM, Științe ale Comunicării, am nevoie respectiv de o dicție corectă și acest curs m-a învățat cum s-o fac. Îi mulțumesc Verei Nastasiu pentru că m-a invitat la curs, pentru că m-a ajutat să-mi depășesc emoțiile și m-a învățat cum să vorbesc corect.

Cursul de dicție nu este doar o școală, e ceva mai mult. Atenția cu care Vera te ascultă nu se compară cu nici un profesor. De fiecare dată are vorbe bune pentru tine; o încurajare și un sfat. Este deosebită, pentru că depune suflet în ceea ce face. Sunt profund impresionată și fericită.

Mulțumesc din suflet, Vera Nastasiu!”

În cadrul proiectului social “Dicție cu suflet”, Ana Ungurean a beneficiat gratuit de un curs de dicție cu Vera Nastasiu.

2016-03-24T14:23:46+00:00martie 24th, 2016|

Comenteaza

error: Conținutul nu poate fi Copiat!