Astăzi, vă invităm s-o cunoașteți pe Lavinia. Fetița care a muncit cu atâta dăruire și pasiune la fiecare lecție de curs, încât ne-a cucerit de la primele exerciții de dicție. Ținuta, gesturile, articularea și frumusețea ei sunt cuceritoare. După curs, am întrebat-o pe doamna Livia, mama Laviniei cum a fost experiența celor 5 săptămâni la Dicție cu Vera Nastasiu.

Dicție.md: De ce ați ales un curs de dicție pentru copilul dvs ? 

Livia Caraman: Am ales un curs de dicție pentru Lavinia, deoarece întâmpina dificultăți în ceea ce privește gestionarea emoțiilor în fața unui public.

Dicție.md: Când și cum ați descoperit proiectul Dicție cu Vera Nastasiu? 

Livia Caraman: Acest proiect l-am descoperit de mai mult timp pe rețelele de socializare în urma mai multor recenzii de la cursanții Verei Nastasiu și abia acum am hotărât că e momentul oportun.

Dicție.md: Ce v-a convins să ne alegeți, anume pe noi?

Livia Caraman: În urma examinării copilului de către Vera Nastasiu, ne-am convins că aceasta este ceea ce căutam.

Dicție.md: Ce schimbări ați observat la copilul dvs. După examenul final ? 

Livia Caraman: După examenul final, Lavinia este mai încrezătoare, își gestionează emoțiile mai ușor, inclusiv folosind comunicarea nonverbală, alcătuiește discursuri singură și ni le prezintă cu mult entuziasm.

Dicție.md : Ce emoții ați simțit la examenul final, văzând copilașul cum vorbește în fața audienței?

Livia Caraman: La examenul final, Lavinia și-a prezentat discursul foarte degajată, încrezătoare și convingătoare, iar eu am sorbit cu mari emoții fiecare cuvânt rostit.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

Livia Caraman:  Vera Nastasiu este „Omul potrivit la locul potrivit”. La instruiri pur și simplu a cucerit-o pe Lavinia, i-a devenit prietenă. Cu multă plăcere și responsabilitate își pregătea sarcinile și cu multă nerăbdare aștepta lecțiile în sala de curs. Cu mult drag ne-am implicat și noi și am susținut-o în acest demers.  

Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

Livia Caraman: Recomand cu încredere acest curs,  inclusiv pentru faptul de a o cunoaște pe Vera Nastasiu, o antrenoare specială, pozitivă, devotată, convingătoare, empatică, sigură pe sine. Și dacă aceste calități se regăsesc în antrenor, cu siguranță vor fi preluate de către copilul dvs.

Interviu realizat de Echipa Dicție cu Vera Nastasiu.

Foto: Dictie.md