Explorarea şi curiozitatea este un instinct natural pentru orice copil, așadar de ce să nu-i lăsăm să descopere propriile lor răspunsuri la întrebări?

O activitate utilă, dar şi plăcută pentru copii cu vârste aproximative între 7 şi 12 ani, va începe din 2 septembrie şi se va desfăşura marţi şi joi, de la ora 16.00 la 18.00.

Ca de obicei, cursul începe cu evaluarea individuală a fiecărui cursant. Aceasta înseamnă un test, care cuprinde exerciţii practice de pronunţare/articulare, frazare,respiraţie. Astfel se pune la punct o strategie de corectare a defectului specific personal.

Printr-o combinație de activități practice, comunicare, adresare în public, concentrare pe limbaj, vocabular și numere, copiii primesc o instruire timpurie echilibrată și distractivă.

Cursul va fi moderat Vera Nastasiu – jurnalistă, licenţiată în filologie, trainer şi consultant individual de dicţie, tehnici şi strategii de comunicare, public speaking.

Nu uitaţi că personalitatea noastră se afirmă într-o masura cel puţin egală prin voce, pronunţie, formulare a ideilor, capacitate de a dialoga.

Dicţie.md
Bucuresti, 83
Facebook: dictie.md
Tel:  (+373) 78 98 2431
www.dictie.md