Alexandru are 8 ani și este un băiat absolut fenomenal. L-am instruit la Dicție.md în cadrul celor II nivele de dicție și discurs public pentru copii. Încrederea părinților în aceste cursuri online, ne-a oferit posibilitatea să-l ajutăm pe Alexandru să exceleze în comunicare.  

Pentru a afla reușitele lui Alexandru vă invităm să citiți un interviu cu mama acestuia, Doamna Maria Ghidirimschi.

Dictie.md: Cât de importantă este dicția pentru copilul Dvs?

Dicția este esențială în dezvoltarea unui copil, deoarece comunicarea îl ajută să devină mai curios, mai activ și mai sociabil.

Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md

De la rudele mele am aflat despre Dictie.md

Dictie.md: De ce ați ales să-l  înscrieți pe Alexandru la cursul online de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Rezultatele au fost cele care au făcut diferență și ne-au convins să alegem cursul de dicție și dicurs public cu Vera Nastasiu.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, ați reușit să scăpați de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați anumite probleme în vorbirea dvs. zilnică? Ce s-a schimbat concret?

Înainte de cursul de dicție, Alexandru avea dificultăți în a formula o propoziție corect, iar nouă, părinților ne era greu să-l înțelegem, fiindcă pronunțarea lui nu era clară. După curs, Alexandru vorbește foarte clar, formulează propoziții și întrebări coerente.  Ba mai mult,  Alexandru a scapăt de emoții. Despre acest lucru mi-a confirmat și profesoara lui. Când trebuie să recite poezii în fața clasei este entuziasmat și spune că în timpul recitării va gesticula așa cum a învățat la orele de dicție.

Dictie.md: Cât de exigentă a fost antrenoarea Vera Nastasiu la orele de dicție și discurs public?

Este o doamnă extraordinară. Îi mulțumim foare mult. În primul rând, este un om foare plăcut. Băiatul meu își îndeplinea cerințele cu mare încântare și mă întreba mereu: Mama, de ce nu sunt și la scoală profesori ca antrenoarea mea?

Știți, Vera Nastasiu i-a insuflat încredere. Altfel spus, l-a ajutat să capete încredere în el. Totodată, l-a încurajat să citească. Alexandru a citit foarte multe cărți după cursul de dicție, cât nu a citit  în cei trei ani de scoală.

Dictie.md: Ce pasiuni are Alexandru ? 

Înotul și cititul.

Dictie.md: De ce ati recomanda acest curs ?

Recomand acest curs , pentru că copilul devine mai responsabil și mai organizat. El va îndrăgi lectura, ceea ce îl va ajuta să-și dezvolte vocabularul, dar și să gândească măreț.  Aici scapă de emoții și devine sociabil.

Vă mulțumim !

Interviu realizat de echipa Dicție.md.

Poze: Arhiva personală