Marina a ales cursul de dicție și discurs public cu Vera Nastasiu, pentru prestații publice impecabile. Fire puternică, cu obiective clar stabilite, Marina este sinonimă cu disciplina și excelența în tot ceea ce face. A fost o bucurie să lucrăm împreună. Despre rezultatele ei, alături de Vera Nastasiu, ne-a vorbit chiar ea.

 Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Marina Magulciac: Am descoperit brandul dicție.md încă de la lansare și am urmărit evoluția lui. Am decis să încep cursul acum, deoarece conform planului de dezvoltare, acesta era următorul pas spre evoluția mea.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Marina Magulciac: A fost o provocare pentru mine. Tot ce înseamnă discurs public a fost despre a depăși anumite bariere. Iar exercițiile de dicție au fost o plăcere.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Marina Magulciac: Am devenit mult mai încrezută în sine, am depășit frica de a ține un discurs în fața unui public necunoscut. Am început să citesc mai mult în limba română, pentru că am înțeles că am nevoie de un vocabular mai bogat.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Marina Magulciac: Antrenoarea Vera Nastasiu este exemplul de femeie de succes care muncește mult, este o perfecționistă și inspiră prin tot ceea ce face. Admirație și respect.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Marina Magulciac: Recomand acest curs, pentru că influențează benefic creșterea personalității și îmbunătățește abilitățile de comunicare.

Interviu realizat de echipa Dicție.md

Foto: Dicție.md