Viitorul aparține tinerilor iar frumosul în vorbire, comportare, ţinută, în artă şi cultură se educă pas cu pas. În acest an, antrenoarea de dicție, Vera Nastasiu aduce frumosul mai aproape de sufletele tinerilor dornici să guste din arta oratoriei.

Astfel, Vera Nastasiu, a ținut mai multe master-class-uri de excepție în fața a sute de studenți din diferite universități din țară, printre ele se numără Universitatea de Stat din Moldova, Institutul de Relații Internaționale din Moldova, Universitatea de Stat “Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, Universtatea Pedagogică de Stat Ion Creangă și urmează Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți la 1 aprilie. Instruirile sunt gratuite și fac parte din Campania socială: Dicție cu Suflet.

De un training exceptional s-au bucurat și elevii Liceului Teoretic “Costești”, Ialoveni.

Fiind un adevărat specialist în comunicare, Vera Nastasiu a convins publicul tînăr că vorbitul frumos este o calitate pe care o poate dobîndi fiecare și care denotă un grad superior de educație și instruire,  însă e nevoie de multă muncă și perseverență.

În master-class-urile sale, Vera Nastasiu, combină discursul motivational cu jocurile didactice pentru formarea și exersarea pronunției corecte. Astfel, toți studenții care au luat parte la aceste traininguri au obținut deja o educație a limbajului.

În urma acestor prelegeri, tinerii au înțeles că lumea prin discurs se cucerește mai ușor, dacă ai ca trainer omul Vera Nastasiu.

Antrenoasrea de dicție are o carieră de 11 ani în journalism, este licențiată în stiințele educației și acreditată oficial în calitate de format de ANC București.

Pentru detalii despre activitatea antrenoarei de dicție, dar și noile proiecte accesați www.dictie.mdwww.dictieonline.md, pagina de facebook: Dictie.md. Rezultatee fenomenale obținute de adulți sau copii, precum și interviurile de excepție cu protagoniștii cursurilor dar și prezențele Vereei în emisiuni radio și TV le găsiți pe canalul oficial de Youtube – Vera Nastasiu.

Vă așteptăm la dicție pe București 83. Instruirile pentru adulți se țin luni și miercuri de la 18.00 la 20.00 și durează 5 săptămâni. Cursurile de dicție pentru copii au loc sâmbătă și duminică de la 10.00 la 12.00, timp de 5 săptămâni.

Detalii suplimentare la 078982431. Să cucerim împreună lumea rin discurs!

Vezi Foto pe allmoldova.com