Oxana Stafi este o mamă care își dorea ca fiul ei, Alexandru, să scape de timiditate. Și aceasta deoarece, spune ea,  timiditatea de multe ori este un impediment în atingerea scopurilor. De aici a venit și ideea de a-l înscrie pe Alexandru la cursurile de dicție și discurs public.

Dacă a reușit sau nu să scape Alexandru de timiditate, aflați din interviul de mai jos.

Dictie.md: Cât de importantă este dicția în activitatea copilului Dvs?

Dicția este foarte importantă atât pentru adulți, cât și pentru copii, deoarece ne ajută să avem o comunicare eficientă,  iar pe copii îi ajută să-și facă mai mulți prieteni și să fie mai deschiși spre socializare.

 Dictie.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Am descoperit Dicite.md de la TV și de pe Facebook.

Dictie.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul online de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

 Ne-a convins profesionalismul Verei Nastasiu. Și pentru că am știut că este cea mai bună în acest domeniu, iar eu, că părinte îmi doresc ca copilul meu să învețe de la cei mai buni.

Dictie.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, a reușit copilul să scape de anumite blocaje de comunicare, probleme de emitere a unor sunete sau să corectați anumite probleme în vorbirea lui zilnică? Ce s-a schimbat concret?

Am văzut schimbări majore. În primul rând, a devenit foarte curajos, Alexandru era extrem de timid. După curs, a devenit mai dezinvolt, a căpătat mai multă încredere în forțele proprii, interacționează mai ușor cu alte persoane. A făcut o pasiune pentru citit, formulează gândurile coerent. Și cel mai important, a reușit să învingă frica de a vorbi în fața unui public. Sunt extrem de mulțumită și aștept cu nerăbdare următorul nivel.

Dictie.md: Cât de exigentă a fost antrenoarea Vera Nastasiu la orele de dicție și discurs
public?

Este foarte exigenta, are cerințe mari, dar i-a reușit să îmbine exigența cu dragostea pentru copii. Această calitatea l-a ajutat pe Alexandru să-și facă temele pentru acasă cu bucurie.

Dictie.md: De ce ați recomanda acest curs ?

Recomand cu mare drag și mare încredere acest curs, pentru că este cea mai bună investiție pe care un părinte o poate face pentru dezvoltarea copilului său. La acest curs,  copilul devine încrezător în sine, învață să vorbească corect într-o limba româna frumoasă. 

Vă mulțumim !
Interviu realizat de echipa Dicție.md
Foto: Arhivă personală