Patricia Cotlău: ”Am văzut în Vera o sclipire”

Viața nu a fost tocmai corectă cu ea. Într-un scaun cu rotile, Patricia iubește la nebunie viața.
Scrie, învață cu abnegație și își dorește să ajungă o junalistă de succes.
Patricia Cotlău este beneficiara campaniei sociale Dicție cu suflet, inițiată de expertul în comunicare, Vera Nastasiu.
Patricia este o tînără creativă, foarte activă și e îndrăgostită de limba română. Este impresionată de training-urile organizate de Vera Nastasiu și chiar a participat la unul din ele. Cursul gratuit e dicție pe care l-a făcut alături de antrenoarea noastră este unul din visele ei implinite:
”Vera e unul din acei oameni minunați. Iar eu sunt genul de persoană căreia dacă  i se oferă o șansă, o apreciază. Pe Vera o admir de ceva vreme și m-am convins că, într-adevăr, e un om fenomenal! Dicția, pentru mine, ieri era un vis, azi e o realitate frumoasă,  pe care i-o datorez, în exclusivitate, ei, antrenoarei! Deci nu a fost o decizie, ci, mai degrabă, un vis împlinit…”
Beneficiara campaniei spune că aceste ore de dicție i-au oferit posibilitatea să-și deschidă noi orizonturi și să fie mult mai motivată în tot ceea ce face.
” M-am simțit mai mult decât bine la orele de dicție, pentru că simțeam cum mi se deschid noi orizonturi, în ciuda emoțiilor mele. Aveam senzația că motivația urcă mai mult decât mi se părea că pot duce. Și uite-mă aici. M-am regăsit în multe chestii vorbite la curs. M-a inspirat și continuă s-o facă! E o satisfacție enormă atunci când aspirațiile devin realitate. Pe de altă parte, vreau să fac jurnalism și Vera știe asta (așa ne-am și cunoscut, la un training pentru tineri jurnaliști, organizat recent). Cursul este foarte important! Impulsionează spre o dezlănțuire personală. Cu mult mai multă încredere și o doză bună de inspirație. ”
Patricia a văzut în trianer-ul, Vera Nastasiu, inspirația de care avea nevoie pentru a acționa.
”Am văzut în Vera o sclipire și, urmărind interviu după interviu, am înțeles că, indubitabil, omul ăsta avea să mă inspire. Mulțumesc din suflet, Vera!”
2017-11-05T22:50:14+00:00aprilie 17th, 2017|

Comenteaza