Dacă nu ați știut până acum cât de importante sunt vocalele în viața noastră, ei bine atunci de astăzi să știți că vocalele A, Ă, E, I, Î, O, U au un rol important în vederea sănătății noastre. Fiecare vocală în parte are rolul său în diminuarea și reducerea unor probleme de sănătate lejere dar cu efect simțitor.

Această teorie a fost descoperită de către un savant de origine austriacă pe nume Leser Lasario, care suferea de o depresie accentuată. În momentul în care acesta a observat la un bebeluș că pronuntarea unor vocale îi producea o stare de fericire si veselie, acesta a experimentat vocalele până când și-a dat seama că s-a tratat complet.

Vocala A acționează asupra părții superioare a toracelui și plăminilor, esofagului, celor trei coaste superioare și creierului. Îmbunătățește și mărește randamentul proceselor cerebrale, ameliorează memoria. Amplifică și armonizează capacitatea afectivă.

Vocala Ă actioneaza asupra plexului solar și a regiunii abdominale. Vindecă în mod gradat majoritatea afecțiunilor digestive. Amplifică voința și încrederea în sine.

Vocala E acționează asupra gâtului, a coardelor vocale, a tiroidei, glotei și laringelui. Vindecă în mod gradat gușa și alte tulburări care apar la nivelul gâtului. Amplifică o stare de candoare și de puritate.

Vocala I acționează asupra bronhiilor, inimii, laringelui, gâtului, nasului, creierului și capului. Ajută la eliminarea mucozităților din gât, bronhii și la vindecarea migrenelor și tulburărilor cardiace. Duce la apariția unei stări de veselie și bucurie luminoasă.

Vocala Î acționează asupra regiunii pieptului și zonei plexului solar. Vindecă în mod gradat durerile de cap, infarctul miocardic, gastritele, ulcerul, tuberculoza pulmonară. Duce la apariția unei stari de bună dispoziție și de armonie.

Vocala O acționează asupra zonei toracelui, timusului și regiunii diafragmei. Aduce calmul și amplifică vitalitatea. Amplifică în ființa iubirea pură făra obiect.

Vocala U acționează asupra regiunii stomacului, ficatului și organelor sexuale. Vindecă în mod gradat majoritatea tulburărilor stomacului, elimină constipația și afecțiunile ficatului. Are influență benefică asupra rinichilor și ajută la depășirea impotenței și frigidității. Duce la apariția unei stări de dilatare amplă a conștiinței.