Vera Efros și-a dorit ca fiica sa să vorbească clar și corect încă de mică, iar pentru a o ajuta să facă acest lucru, a înscris-o la cursurile de dicție și discurs public cu Vera Nastasiu. Timp de cinci săptămâni, Carolina a frecventat orele de dicție și a reușit să obțină performanțe remarcabile, despre care mămica acesteia ne-a vorbit cu drag. Vedeți despre ce este vorba, în interviul de mai jos.

De ce considerați important ca un copil să urmeze un curs de dicție?

Vera Efros: Consider că dicția și cunoașterea tehnicilor de comunicare sunt importante pentru a putea vorbi clar și corect, mai ales în cazul copiilor.

Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Vera Efros: Am descoperit proiectul Dicție.md prin videourile publicate pe canalul de YouTube – Vera Nastasiu.

De ce ați ales să vă înscrieți copilul la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Vera Efros: Cel mai mult ne-a determinat să ne înscriem la cursurile de dicție, discursurile dnei Vera Nastasiu.

După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

Vera Efros: Modul de a vorbi al Carolinei s-a schimbat spre bine, acum are mai multă încredere. Continuăm încă să lucrăm la sunetele „s” și „j”.

Cum au fost sesiunile de Discurs Public pentru Carolina?

Vera Efros: Sesiunile de discurs public au fost interesante și folositoare pentru fetița noastră. Carolina a mers cu mare drag la lecții!

Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

Vera Efros: Pe parcursul celor cinci săptămâni, Vera Nastasiu a fost mereu pozitivă, transmite încredere și informație utilă. Pe scurt: Profesionistă!

De ce ați recomanda acest curs?

Vera Efros: Recomand cursurile Dicție.md, fiindcă este un curs valoros și util pentru fiecare copil!

Vă mulțumim!
Interviu realizat de echipa Dicție.md.