Vera Nastasiu: „Am asteptat multe trenuri…” De ce Gara feroviara din capitala are o importanta aparte pentru antrenoarea de dictie? FOTO

Vera Nastasiu a vorbit despre locurile pe care le viziteaza cel mai des in Chisinau si ce amintiri o leaga de ele.

De Ziua Hramului Chisinaului, Vera a povestit unde prefera sa petreaca timpul liber in capitala: „Imi place cum arata bulevardul Constantin Negruzzi. Fetita mea, Gloria, are o placere aparte pentru Gara feroviara. Cred ca mergem de 4-5 ori pe luna si ne plimbam pe peronul garii. Am asteptat multe trenuri in gara, doar din dorinta de se simti ea bine. Mergem si in parc, uneori petrecem timpul stand pe bancile din Parcul Central. Visez la ziua in care voi avea timp liber si voi merge sa alerg in parc.” 

„Imi plac unele monumente de arhitectura, de pe strazile Bucuresti, Veronica Micle. Cred ca mai putem restaura unele dintre ele si putem pastra istoria. Sunt indragostita de geamurile largi, usile masive. Chisinaul are locuri frumoase, dar nu suntem inca determinati sa le pastram. Asa se face ca atunci cand mergem in alte orase din afara tarii, respectam si apreciem ce gasim, iar acasa cand ne intoarcem ignoram sau distrugem.”, a adaugat antrenoarea de dictie.

Desi mai mereu este in criza de timp, bruneta a spus cand sunt momentele ei de rasfat: „Imi place Chisinaul in weekend. Este mai putin aglomerat, traficul este redus si linistea este ademenitoare.”

Se pare ca Vera este cucerita nu doar de spatiile verzi si arhitectura din Chisinau: „Am observat mai multe transformari in capitala de-a lungul celor 12 ani de cand locuiesc aici. In oras este frumos de sarbatori. Atmosfera e prietenoasa si parca spiritul sarbatorilor fac oamenii mai binevoitori. Cred ca efortul trebuie sa fie comun, daca ne dorim cu adevarat un oras frumos si curat.”

 

 

 

 

 

 

 

2018-10-15T08:43:59+00:00octombrie 15th, 2018|

Comenteaza

error: Conținutul nu poate fi Copiat!