fbpx

Vera Nastasiu descoperă secretele dicției perfecte la Women’s Days in Chișinău

 Vera Nastasiu, una dintre protagonistele evenimentului Women’s Days in Chișinău, este o tânără inteligentă, ambițioasă și perfecționistă. A urcat treaptă cu treapta spre calea succesului ei, fiind inspirată și motivată de cea mai dragă ființă sufletului ei, mama, dar și de micuța Gloria – fetița sa.

 Fiind profesoară de limba și literatură română, specialist în arta vorbirii și fondatoarea site-ului dictie.md, este convinsă că „vocea este instrumentul nostru principal și cartea noastră de vizită”. Atunci când există multă dorință pentru ați vedea visul împlinit și privești cu încredere spre viitor, obstacolele își pierd din putere și energie.

„Eu nu plec niciodată la drum înghițind pastila lui „Nu”. Așa m-au învățat părinții, să văd luminița de la capătul tunelului, chiar și pe vreme de ceață”, a declarat Vera Nastasiu într-un interviu.

La evenimentul din 25.02.2017, Vera Nastastiu va veni cu sfaturi și recomandări pentru o dicție corectă, ne va vorbi despre frământările de limbă și la ce pachete de urgență putem apela pentru o eficientă articulație a cuvintelor.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei sa afli de la cei mai buni cum se cucerește lumea prin discurs, atunci te așteptăm cu drag pe data de 25-26 februarie, la orele 11.00 – 15.00 la hotelul Regency .

Biletele se pot procura pe adresa Iu. Gagarin 3 sau la nr. de tel. 076004200, 067466699 sau pe: https://iticket.md/event/womens-days-in-chisinau-a-ii-a-editie/ sau http://events.travelpoint.md/

2017-11-05T22:51:36+02:00februarie 14th, 2017|

Comenteaza

Go to Top