Un copil care manifestă particularități de timiditate are nevoie de mai multa atenție din partea părinților. Cu o educație potrivită personalității sale, comportamentul lui poate fi influențat și poate reuși o adaptare socială mai bună si mai rapida. De aceasta părere este și doamna Victoria Carabanov, care și-a înscris băiatul la dicție pentru a-l ajuta să  scape de timiditate, atunci când trebuie să socializeze.

Vedeți în interviul de mai jos dacă doamna Victoria Carabanov, mama lui Renat Carabanov, a rămas mulțumită de cursul de dicție pe care l-a finalizat fiul ei.

Dicție.md: De ce considerati important ca un copil sa urmeze un curs de dictie?

Victoria Carabanov: Un curs de dicție pentru un copil este mai mult decât necesar, deoarece, îl ajută să se dezvolte armonios, să capete siguranță în ceea ce spune și publicul nu-i mai este “dușman”, atunci când trebuie să vorbească în public.

Dicție.md: Când si cum ați descoperit Dicție.md?

Victoria Carabano: Am aflat despre dicție.md acum 5 ani, de la rude. Atunci, Renat era pre mic pentru a frecventa cursul de dicție. Apoi, am început să urmăresc și paginile de socializare.

Dicție.md: De ce ati ales sa va inscrieti copilul dvs. la cursul Verei Nastasiu?

Victoria Carabanov: Eu l-am înscris pe băiatul meu la cursul Verei, fiindcă toată lumea cu care interacționam și au făcut cursul de dicție erau încântați de rezultate. Deci, m-au convins recenziile despre acest curs.  

 Dicție.md: După încheierea cursului, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

Victoria Carabanov: După părerea mea, este mai sociabil acum. Mi se pare că nu mai este așa de tensionat când trebuie să vorbească cu alți oameni. Eu sunt mulțumită de curs și de informațiile pe care le-a învățat fiul meu.

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

Victoria Carabanov: La sesiunile de Discurs Public, pot spune că Renat s-a simțit destul de confortabil. A fost incantat de provocări și de experiență pe care a acumulat-o.

 Dictie.md: Cum vi s-a parut antrenoarea?

Victoria Carabanov:  Nu este o persoană dificilă. O antrenoare cu experiență și aceasta se vede în rezultatele destul de rapide în munca cu copiii.

Dicție.md: De ce ati recomanda acest curs?

Victoria Carabanov: Recomand acest curs tuturor părinților, care sunt interesați de dezvoltarea copiilor lor.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto: Dicție.md.