Una dintre cele mai renumite soprane din Moldova,  Violeta Botezatu este un munte de talent. Ea  a ajuns în sala noastră de curs, datorită soțului ei, care a încurajat-o să se înscrie la Dicție.md. Ea ne-a spus într-un interviu că sesiunile de instruire au fost la momentul potrivit și au ajutat-o să înțeleagă cum trebuie să vorbească profesionist în fața unui public. 

Mai multe detalii, în interviul de mai jos.

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Violeta Botezatu: Soțul mi-a vorbit despre acest curs și tot el a fost cel care m-a încurajat să mă înscriu.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Violeta Botezatu: Am trecut prin toate emoțiile posibile, dar într-un final am fost bucuroasă de rezultatele pe care le-am obținut atât la nivel profesional, cat si personal.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Violeta Botezatu: Sunt mai conștientă de gesturi, cuvinte, tonul vocii dar și la mesajul pe care vreau să-l transmit oamenilor. Totodată, mă simt mai increzută in forțele proprii.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Violeta Botezatu: Energică, un adevărat lider, un om ce motivează, un profesionist care știe pe ce butoane să apese, astfel încât să scoată la iveală curajul și toate abilitățile cursantului.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Violeta Botezatu: Aș recomanda tuturor celor ce au nevoie de o deschidere mentală, de un imbold de a-și depăși frica de a vorbi public și de a trece la alt nivel în cariera lor.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto: Dicție.md.