Pasiunea ei este cititul. Chiar dacă are o vârstă fragedă a citit deja zeci de cărți. Ca fire este sociabilă, știe să lege prietenii cât ai clipi, iubește libertatea și este foarte amabilă. Așa a descris-o mama ei, Tatiana Gudima, pe cursanta noastra,  Lia Gudima, care ne-a onorat cu prezența în sala de curs timp de cinci săptămâni.

Citiți interviul de mai jos pentru a vă convinge de performanța Liei.

Dicție.md: De ce considerati important ca un copil sa urmeze un curs de dictie?

Tatiana Gudima: Un copil are nevoie de dicție, deoarece este important de mic să învețe să vorbească corect, mai ales în zilele noastre. O comunicare frumoasă și cu sens întotdeauna va face diferența. Totodată, o vorbire fluentă și coerentă  îl va face pe copil mai încrezut în forțele proprii.   

Dicție.md: Cand si cum ati descoperit Dicție.md?

Tatiana Gudima: Am am aflat despre dicție.md de pe Facebook. Rezultatele copiilor care deja fuseseră la curs erau impresionante.

Dicție.md: De ce ati ales sa va inscrieti copilul dvs. la cursul Verei Nastasiu?

Tatiana Gudima: Am ales cursul Verei Nastasiu, fiindcă personalitatea ei m-a cucerit. Mi-a plăcut foarte mult atitudinea ei față de copii. Și nu în ultimul rând, profesionalismul care o recomandă până în cele mai mici detalii.

 Dicție.md: Dupa încheierea cursului, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

Tatiana Gudima: Datorită cursului, Lia a scos din vocabularul ei rusismele, este foarte atentă la felul cum vorbește, cum gesticulează, deși, uneori  mai persistă problema mâinilor în buzunar. 

 Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public? 

Tatiana Gudima: Lia a fost sigură pe ceea ce vorbea, a menținut contactul vizual cu cei prezenți în sală, a încercat pe toți să-i implice în discursul ei. A făcut  o adevărată performanță.  

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea?

Tatiana Gudima: Profesionistă. Un antrenor cum rar întâlnești.

 Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

Tatiana Gudima: Recomand acest curs cu drag, deoarece îi va asigura copilului un viitor strălucit. Este un curs cu un puternic impact asupra educație copilului.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto:Dicție.md.