Cochetă, sociabilă, entuziasmată de tot ce o înconjoară, optimistă și dornică de învățare. Vorbim despre Ilaria Marian, cursanta noastră minunată, care a finalizat cu brio cele cinci  săptămâni de curs. Mama ei, Anastasia Marian, a povestit în cadrul unui interviu că, a decis să o înscrie la cursul de dicție, deoarece a dorit un alt nivel al educație pentru Ilaria.

Care sunt impresiile mamei despre curs, dar și ce performanțe a dobândit Ilaria pe parcursul celor 5 săptămâni, aflați din interviul de mai jos.

Dicție.md: De ce considerați important ca un copil sa urmeze un curs de dicție?

Anastasia Marian: Este important cursul de dicție pentru că îl ajută pe copil să atingă un alt nivel în dezvoltarea sa personală. De asemenea, îl ghidează spre o vorbire corectă și fluentă.

Dicție.md: Când si cum ați descoperit Dicție.md?

Anastasia Marian: Am aflat despre dicție.md de pe rețele de socializare acum câțiva ani.  

Dicție.md: De ce ați ales sa va înscrieti copilul dvs. la cursul Verei Nastasiu?

Anastasia Marian: Mi-a plăcut foarte mult de antrenoare. Admir felul ei de a fi și de a vorbi cu oamenii.

 Dicție.md: Dupa încheierea cursului, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

Anastasia Marian: A devenit mai încrezătoare în forțele proprii, mai deschisă spre socializare  și mai dornică de învățare. Vreau să vă spun că Ilaria a fost foarte încântată de curs, de atitudinea antrenoarei. Era nerăbdătoare să ajungă la orele de instruire. Noi am rămas mulțumiți de rezultate, venim și la nivelul II.  

 Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public? 

Anastasia Marian: Am fost mândră că am așa copil. Ilaria a fost relaxată și s-a descurcat minunat.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea?

Anastasia Marian: Este un profesionist desăvârșit.

Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

Anastasia Marian: Recomand acest curs pentru ca aduce rezultate vizibile. În cadrul acestuia copiii vor învăța cum poți vorbi frumos, cât de important este abilitatea de comunicare, dar și cum să-și tempereze emoțiile atunci când au un eveniment important.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto: Dicție.md.