Deja de 8 ani, Vera Nastasiu inspiră mii de oameni, de diferite vârste și cu diferite activități, prin proiectul Dicție.md. Cea mai bună antrenoare de dicție din Republica Moldova, acreditată ANC București pe poziția de formator, licențiată în științele educației, masterandă în comunicare și relații publice la SNSPA BUCUREȘTI, doctorandă în educație, jurnalistă de 11 ani și mama unei fetițe de 11 ani, pe nume Gloria, Lector universitar la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Vera Nastasiu a fondat acum 8 ani primul proiect acreditat ce oferă cursuri certificate de dicție și discurs public, la cel mai înaltă nivel.

Dacă sunt lucruri pe care încă nu le cunoști despre echipa Dicție.md și pe care încă nu le-ai aflat de pe paginile noastre de Facebook, Instagram, LinkedIn sau YouTube, le descoperi chiar acum, în cele 8 curiozități pe care ți le-am pregătit la aniversarea celor 8 ani de la fondarea proiectului:

1. Dicție.md este primul proiect de acest gen din Republica Moldova.
2. În 8 ani, Dicție.md a instruit peste 10000 de elevi, printre care adulți și copii.
3. În cei 8 ani de activitate, Dicție.md a ajuns în peste 10 țări (România, Italia, Franța, Germania, Marea Britanie, Elveția, Regatul Țărilor de jos etc.).
4. Fondatoarea Dicție.md, Vera Nastasiu, a fost decernată de 3 ori cu premiul Excelență în Educație în țara noastră.
5. Primul și cel mai mic cursant la Dicție.md avea doar 2 ani și era fiica antrenoarei, Gloria Nastasiu.
6. Vera Nastasiu a instruit, în cadrul proiectului Dicție.md, jurnaliști precum: Aurelia Vasilică, Tatiana Nastas, Valeria Capra, Alex Focșa, Daniela Vizitiu, Vitalie Marian, Vasile Croitoru, Vlada Mardari și mulți alții; politicieni în diferite funcții și a oferit consultanță în comunicare pentru toate femeile deputat din Parlamentul RM.
7. Dicție.md este Cel mai bun Centru Educațional din Moldova desemnat de Revista Aquarelle și a fost decernat ani la rând cu premiul pentru Excelență în Dezvoltarea Personală.
8. Vera Nastasiu, fondatoarea Dicție.md, este unicul trainer care are înregistrate la AGEPI, în Registrul Național al Obiectelor Protejate de Drepturile de Autor, exerciții de dicție, care vor fi parte din manualele de dicție ce urmează a fi lansate.

Dicție.MD a fost și va rămâne un proiect cu și despre oameni. Ținem la cei care au intrat până acum în marea noastră familie și ne dorim să creștem în continuare alături de cei mai buni oratori, prin proiectele pe care urmează să le lansăm.

Stai cu ochii pe noi, participă la cursuri și Cucerește Lumea prin Discurs!

Telefon de contact: +373 67 449 944 (Disponibil și pe Viber/WhatsApp)

Cu prețuire, Dicție.md!