Echipa Dicție.md s-a bucurat întotdeauna de prezența unor oameni deosebiți la cursurile de dicție și discurs public cu Vera Nastasiu. Într-adevăr, ne putem numi norocoși pentru faptul că am reușit să cunoaștem oameni dragi, muncitori, care au învățat împreună cu noi și de la care am avut și noi lucruri de învățat. Oameni care, în drumul lor spre succes, ne-au acordat încrederea necesară pentru a-i ajuta să ajungă acolo unde își doresc, prin felul lor de a comunica și de a relaționa cu cei din jur.
Nu este o excepție nici Larisa Popa, o femeie înțeleaptă care, deși lucrează în contabilitate, a conștientizat necesitatea vorbirii unei limbi române corecte. Noi am fost curioși să stăm de vorbă cu ea și să aflăm cum au fost cele cinci săptămâni de instruiri. Ce ne-a povestit despre experiența alături de Vera Nastasiu, vezi în interviul de mai jos.

Cu ce vă ocupați și cât de importantă este dicția în activitatea dvs.?

Sunt contabilă și fondatoare a unei companii de contabilitate. Dicția pentru mine este foarte importantă, deoarece am intenția să organizez cursuri de contabilitate, pentru care trebuie să fiu pregătită la cel mai înalt nivel.

Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Despre Dicție.md mi-a povestit colega mea, iar mai târziu m-a încurajat și fiica mea să mă înscriu la curs. Așadar, mai mulți factori m-au influențat să aleg cursurile cu Vera Nastasiu.

De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Am decis să mă înscriu la cursurile de dicție organizate de Vera Nastasiu pentru dezvoltarea mea personală și profesională, după ce am analizat activitatea dumneaei și am primit mai multe recomandări din exterior.

Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

Sesiunile de discurs public au fost destul de interesante, dar și pline de emoții. Am avut nevoie de pregătire prevenită pentru a face față cu brio, însă totul a decurs cu succes.

Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

Sunt foarte fericită pentru că am cunoscut-o pe Vera, această Doamnă firavă, gingașă, dar foarte puternică. Om cu Literă Mare!

Vă mulțumim!
Interviu realizat de echipa Dicție.md.