Alina Scutelnic este femeia carismatică, frumoasă și deșteaptă care poate cuceri orice inimă. Prezentările ei din sala noastră de curs au fost un balsam pentru sufletul audienței. Alina s-a impus printr-o ținută impecabilă, o dicție frumoasă și un discurs memorabil. 

La finalul acestui curs, Alina ne-a împărtășit câteva dintre gândurile ei. 

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Alina Scutelnic: Prin intermediul rețelelor de socializare. M-a cucerit tot ceea ce face Vera aici și am vorbit despre dorința mea de a participa la acest curs de dicție în cercul meu de prieteni. Apoi l-am primit cadou.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Alina Scutelnic: Sincer, mi-a depășit așteptările, chiar dacă eram după o zi de muncă, orele mă energizau mereu. Atunci când urmărești dicția perfectă și savoarea limbajului Verei Nastasiu, simți motivația de a progresa, de a deveni mai bun. Un mare mulțumesc.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele 5 săptămâni și ce rezultate ai observat la tine

Alina Scutelnic: În primul rând am prins curaj. Am realizat că o structură pozitivă a unei informații poate fi ușor livrată. Mi-am dat seama că trebuie să citesc mai mult în voce, să memorez cuvinte noi și să fiu mai sârguincioasă la partea de pronunție.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Alina Scutelnic: Ar fi mult de scris despre Vera Nastasiu, dar în primul rând, un exemplu viu că atunci când muncești mult, reușești. Și după acest curs sunt convinsă că pe segmentul de dicție Vera Nastasiu, este cea mai bună.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs de dicție?

Alina Scutelnic: Pentru că îți depășești propriile temeri, cu o ghidare profesionistă reușești să înțelegi cum sunt construite anumite lucruri pe partea de comunicare. De asemenea, experiența și tehnicile Verei, te determină să faci progrese, altfel nu ai cum.

Mulțumim, Alina! 

Interviu realizat de echipa Dicție cu Vera Nastasiu. 

Foto: Facebook Dictie.md