Violina Moraru este inspirațională, verticală și specială, din multe puncte de vedere. Experiența noastră, timp de 5 săptămâni, ne-a oferit șansa s-o cunoaștem și să valorificăm potențialul extraordinar de comunicator, prin exerciții, tehnici. metode și discursuri memorabile ținute în fața audienței. 

Ne mândrim cu reușitele ei și la finalul acestui curs, Violina ne-a împărtășit din experiența ei la Dicție cu Vera Nastasiu. 

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Violina Moraru: Datorită antrenoarei, care este cea mai bună în domeniul ei. La fel conținutul de pe Dicție.md este foarte atractiv, te captează și te face să înțelegi cât e de valoros cursul.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Violina Moraru: Nu este suficient să citești despre arta vorbirii și să știi totul în teorie. E important să interacționezi cu oameni vii și să fii ghidat de un expert în domeniu pentru a evolua.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele 5 săptămâni și ce rezultate ai observat la tine

Violina Moraru: Am schimbat volumul vocii și poziția mâinilor. Consider că asta mi-a reușit doar datorită cursului, căci anterior nimeni nu mi-a dat feedback la acest capitol și nu m-a ghidat cum ar trebui cu adevărat să fie utilizate gesturile și vocea.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Violina Moraru: Vera…precum o zână din povești, ne-a teleportat pe un tărâm magic, unde doisprezece oameni necunoscuți, fără să vorbească între ei, prin discursurile lor și-au deschis chilia sufletului.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs de dicție?

Violina Moraru: Nu este vorba de a te face orator timp de o zi, este vorba de a învăța tips-uri și trucuri care să ne ajute să evoluăm pe parcursul întregii vieți profesionale și personale. Vera ne-a dat arsenalul de cunoștințe și îi mulțumesc.

Interviu realizat de echipa Dicție.md

Foto: Dicție.md/facebook