Dicția este primordială pentru noi toți, dar mai ales pentru cei ce comunică zi de zi cu oamenii. Atunci când știm să comunicăm eficient, putem stabili relații de succes, și nu în ultimul rând, putem reda speranță. Este parerea exprimată de cursanata noastra, Ana Aurelia Sadovei, care a incheiat cu succes sesiunile de dicție și discurs public.

Impresiile minunatei Ana după cele cinci săptămâni de curs, le aflăm din interviul de mai jos.

Dicție.md:Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Ana Aurelia Sadovei: Am descoperit dicție.md la recomandarea mamei mele care este învățătoare la UPSIC.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Ana Aurelia Sadovei: Extrem de util. Îmi doresc să mă înscriu și la al doilea nivel.  Sunt foarte fericită că avem astfel de cursuri în Republica Moldova.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Ana Aurelia Sadovei: Am devenit mult mai calmă si încrezătoare atunci când vorbesc în fața publicului. Gândesc și fac pauze logice când am de livrat o informație. Sunt mult mai  atentă la comunicarea mea cu ceilalți.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Ana Aurelia Sadovei: O profesionistă corectă și carismatică. Pe parcursul instruirilor a dat dovadă de multă energie și voie bună,  iar aceste calități m-a ajutat să   însușesc mai bine informațiile primite. Vera Nastasiu este o motivație.

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Ana Aurelia Sadovei: Recomand acest curs tuturor, pentru că este necesar ca toți  să știm să vorbim corect, deoarece  cu o vorbire frumoasă și clară oricând putem deschide  noi uși. 

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto:Dicție.md