Felul în care vorbești te reprezintă. Comunicarea este esențială indiferent de domeniul din care faci parte, ea contribuie la imaginea ta personală și la creșterea încrederii în sine. Este opinia cursantei noastre Claudia Arama, care s-a descurcat de minune la sesiunile de dictie si discurs public.

Dacă sunteți curioși să aflați cum a decurs instruirile alături de Vera Nastasiu, dar  și ce cunoștințe a reușit să însușească pe parcursul celor cinci săptămâni de instruiri, citiți interviul de mai jos.

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Claudia Aramă: Am îndrăgit-o pe Vera de la ,,Noroc TV” de pe vremea cand  era prezentatoare, apoi finuța mea a mers la acest curs minunat și am decis să fac și eu același lucru.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Claudia Aramă: Cursul de dicție a fost foarte interesant, persuasiv și cu multă informație pe partea de dicție și discurs public. Vera a avut grija să ne livreze toate cunoștințele pe care le posedă în acest domeniu.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Claudia Aramă: După acest curs, am devenit mai sigură pe ceea ce spun, reușesc să-mi  controlez emoțiile atunci cand vorbesc in public. De asemenea, am primit o doză de motivație pentru a continua să investesc în dezvoltarea mea personală.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Claudia Aramă: Vera este o persoană destul de caldă, zâmbitoare, inteligentă, deosebit de ingenioasă, sigură pe ceea ce ne predă. Totodată, este și o antrenoare exigentă în sensul bun al cuvântului, deoarece își dorește cele mai bune rezultate pentru cursanții ei.  

Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

Claudia Aramă: Recomand acest curs, deoarece  ar ajuta la împlinirea unui vis al Verei: ,,de a avea o generație de oameni cu o română perfectă, siguri pe ei atunci cand vorbesc  în fața oamenilor”.

Interviu realizat de echipa Dicție.md

Foto: Dicție.md