Reușitele sunt de partea ei. Ambiția o caracterizează, iar  investirea în dezvoltarea să personală este primordială. Vorbim despre Andreea Cojocaru, un munte de talent și bună dispoziție, pe care am avut norocul să o instruim în sala noastră de curs.  Despre schimbările pe care le-a sesizat Andreea după cele cinci săptămâni de curs, aflați din  interviul ce urmează.

   Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

 Andreea Cojocaru: Am descoperit dicție.md de la o prietenă de-a mamei. Am decis să mă înscriu la acest curs din prima clipă când am întâlnit-o pe Vera, care mi-a lăsat o impresie foarte bună.

 Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

 Andreea Cojocaru: Acest curs de dicție a fost o experiență nouă și plăcută. De fiecare dată când ieșeam din sala de curs aveam dispoziția ridicată. Colegii și antrenoarea erau atât de amabili, încât mă simțeam ca acasă.

 Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

 Andreea Cojocaru: În acest cinci săptămâni de curs am reușit să țin trei discursuri publice, mi-am învins frica de a vorbi în public și mi-am schimbat felul în care vorbesc și rostesc cuvintele.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

 Andreea Cojocaru: Vera Nastasiu este o persoană admirabilă. Ea m-a motivat să-mi înving frica de a vorbi în public și m-a motivat să vorbesc în public. Este o antrenoare excelentă care oferă atenția ei fiecărui cursant din sală.

 Dicție.md: De ce ai recomanda acest curs?

 Andreea Cojocaru: Aș recomanda acest curs tuturor persoanelor dornice de-a  schimba ceva în viața lor. Acest curs îți dă încredere de sine și te face să te iubești așa cum ești.

 Interviu realizat de echipa Dicție.md

 Foto: Dicție.md