Comunicarea este fundamentală pentru dezvoltarea copiilor. Aceștia trebuie să poată înțelege ceea ce le spun adulții și să fie înțeleși la rândul lor. În cazul celor mici, comunicare este esențială pentru învățare, interacțiune socială, joc, încredere în sine sau educație. Iată de ce doamna Angela Bulmaga și-a înscris băiatul la cursul nostru de dicție și discurs public.

Descoperiți reușitele lui Andy în interviul oferit de mama lui.

Dicție.md: De ce considerați important ca un copil să urmeze un curs de dicție?

Angela Bulmaga: Consider important ca un copil să urmeze un curs de dicție, deoarece învață să vorbească mai clar si corect, învață să-și expună părerea și gândurile.

Dicție.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

Angela Bulmaga: Eu vă urmăresc activitatea de pe rețelele sociale de un an de zile. Am înscris băiatul în această vară, fiindcă în perioada anului școlar nu dispuneam de timp.

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți copilul la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

Angela Bulmaga: Mi-a plăcut foarte mult cum explică Vera. Metoda ei de predare este foarte clară și pe înțelesul copiilor.

 Dicție.md: După încheierea cursului cu Vera Nastasiu, cum s-a schimbat vorbirea copilului?

 Angela Bulmaga: După finalizarea cursului, am observat că Andy se exprimă mult mai ușor. Este mult mai încrezător. Am fost recent în vacanță și am observat că acum este mult mai sociabil și liber în acțiuni, Anterior nu se implica în discuție cu străinii sau cu alți copii.

 Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

 Angela Bulmaga: Lui Andy i-au plăcut foarte mult sesiunile de discurs public. Este mândru de rezultatele lui, arată tuturor clipurile lui de pe Youtube, înregistrate în cadrul cursului de dicție.

 Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

 Angela Bulmaga: I-a plăcut foarte mult. Chiar ieri mă întreba când o să meargă la Nivelul 2. De aceea așteptăm cu nerăbdare să fim anunțați despre începerea nivelului 2.

 Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

Angela Bulmaga: Recomand acest curs tuturor copiilor, deoarece la instruiri  vor învăța cum să fie liberi în exprimare, cum să-și stăpânească emoțiile și cum să vorbească o română corectă și frumoasă.

Interviu realizat de echipa Dicție.md

Foto: Dicție.md