Comunicarea înseamnă mai mult decât simpla transmitere a unor informații. Această artă necesită anumite abilitați în transmiterea sau primirea unui mesaj, indiferent dacă este vorba despre simple noutăți, idei sau emoții. Odată ce a înțeles acest lucru, Anisia Bassarab a hotărât să-și dezvolte abilitățile de vorbire, după cum ne-a spus chiar ea recent într-un  interviu.

Dacă sunteți curioși să aflați cum au decurs instruirile alături de Vera Nastasiu, dar și ce cunostințe a reușit să însușească pe parcursul celor cinci săptămâni de curs, citiți interviul de mai jos.  

Dicție.md: Cât de importantă este dicția în activitatea dvs.?

ANISIA BASSARAB: Dicția este foarte importantă în activitatea mea, pentru că vorbesc zilnic cu diferiți oameni, iar rolul meu în viitor va fi de-ai ajuta să ia anumite decizii

Dicție.md: Când și cum ați descoperit Dicție.md?

ANISIA BASSARAB: Am aflat despre dicție.md iarna trecută de la mama mea. Ea urmarea pagina de Facebook a dvs. și tot ea m-a îndrumat să mă înscriu la cursul dat.

Dicție.md: De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți?

ANISIA BASSARAB: Profesionalismul Verei Nastasiu și rezultatetele cursanților ei  m-au convins să aleg Dicție.md.

Dicție.md: Ce ați reușit să schimbați, după încheierea cursului?

ANISIA BASSARAB: Mă strădui să vorbesc mai frumos, chiar și cu familia. Am eliminat rusismele din vocabularul meu. Totodată, am abservat că rostesc cuvintele clar și nu omit literele de la finalul lor. De asemenea, am învățat să-mi exprim gândurile coerent și concis, ceea ce înainte îmi dădea mari bătăi de cap.

Dicție.md: Cum au fost sesiunile de Discurs Public?

ANISIA BASSARAB: Sesiunile de Discurs Public au fost extrem de interesante și motivante. Îmi aduc aminte de primul meu discurs, care a fost plin de emoții.  Însă, datorită cunoștințelor oferite de antrenoare pe parcursul orelor, am reușit să învăț să le gestionez și să fiu stăpână pe ceea ce spun. La ultimul discurs m-am simțit mult mai încrezătoare în forțele proprii.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri?

ANISIA BASSARAB: La instruiri antrenoarea a fost extrem de pregătită, motivațională și profesionistă. Mi-a plăcut tactica ei de predare, deoarece am asimilat informația oferită de ea cu ușurință.  

Dicție.md: De ce ați recomanda acest curs?

ANISIA BASSARAB: Recomand acest curs fiindcă este binevenit ca orice persoană să-și cunoască limba maternă și să învețe să o vorbească corect și frumos. De asemenea, acest curs îți explică de ce comunicarea are un rol important în stabilirea relațiilor cu alți oamenii și cum te poate ajuta o vorbire corectă să atingi culmile succesului.

Vă mulțumim!

Interviu realizat de echipa Dicție.md

 

 

 

Vă mulțumim!

Interviu realizat de echipa Dicție.md