Oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile oratorice, dicția și capacitatea de a-și gestiona emoțiile, trebuie să o aibă fiecare persoană dornică de a vorbi limba română corect și frumos. Tocmai din acest motiv a apărut ideea de a lansa Caravana Dicție.md.
 
Vera Nastasiu, cea mai bună antrenoare de dicție și discurs public din Republica Moldova ajunge acum în țara în care locuiești și își propune să unească vorbitorii de limba română din diaspora, într-o comunitate dornică de a vorbi o limbă corectă și frumoasă.
Fondatoarea Dicție.md de 7 ani, trainer acreditat ANC București pe poziția de formator, în prezent, Doctorandă la Teoria Generală a Educației, cu două masterate la activ în comunicare și relații publice la SNSPA București și un alt masterat în științe politice, dar și mama unei fetițe de 11 ani, Gloria, Vera Nastasiu ajută oamenii din întreaga lume să vorbească corect și clar, să scape de emoții și să cucerească prin aparițiile lor, indiferent de genul de activitate.
Astfel, deja de 7 ani, Vera Nastasiu contribuie la dezvoltarea atât a copiilor, cât și a adulților, prin:
– corectarea defectelor de vorbire;
– gestionarea emoțiilor în public;
– îmbogățirea vocabularului;
– creșterea siguranței și a încrederii de sine;
– obținerea de abilități de comunicare în fața unui public;
– dezvoltarea vorbirii și depășirea dificultăților de comunicare;
– tehnici de respirație, ritm, volum al vocii;
– încredere și putere de comunicare, oriunde și oricând.
 
În fiecare săptămână, Vera Nastasiu va fi live cu moldovenii din diferite țări, pentru a răspunde la întrebări despre comunicarea în public cu scopul de a păstra vie și a dezvolta în continuare limba română.
 
Urmărește în reluare discuția cu Vera Nastasiu, AICI.