La baza relațiilor interpersonale stă, cu certitudine, comunicarea – verbală și nonverbală. Capacitatea de a transmite informații relevante, interesant și într-un mod elevat, se dobândește în timp și prin exercițiu, iar orele de dicție sunt niște contribuabili incontestabili în acest scop.
Un bucătar este bun atunci când gătești la restaurant, dar rămâne la fel de bun și în bucătăria de acasă. La fel se întâmplă și în cazul trainerilor cu predare în sala de curs și online. Experiența Vasilinei Popov la instruirile online cu Vera Nastasiu demonstrează faptul că, chiar și la distanță, oamenii perseverenți și dedicați pot face performanțe.
În interviul de mai jos, Vasilina ne-a povestit cum a fost la Dicție.md, pe parcursul celor cinci săptămâni de instruiri online.

CUM V-AȚI SIMȚIT ALĂTURI DE NOI?
Alături de Dicție.md am simțit bunăvoință, susținere, grijă și siguranță la toate etapele formării.

Ce activitate aveți și cât de importantă este dicția în activitatea Dvs.? 
Activez în calitate de cadru didactic. Dicția este deosebit de importantă, deoarece în calitate de cadru didactic trebuie sa fiu un exemplu, iar dicția prevalează.

Când și cum ați descoperit Dicție.md?
Am descoperit-o inițial pe Vera Nastasiu la TV, am rămas impresionată și am hotărât să mă implic în aceste cursuri gândindu-mă că trebuie sa fie de calitate la fel ca VERA!

De ce ați ales să vă înscrieți la cursul de dicție și discurs public al Verei Nastasiu? Ce v-a convins să ne alegeți? 
Am dorit un curs calitativ, plin de relevanță și cu un formator ca Vera.

Cum au fost sesiunile de discurs public?
Sesiunile de discurs public au fost foarte bine pregătite, a fost o corelare realizată la superlativ referitor la formator-conținut-predare-implicare-timp.

Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu la instruiri? 
Antrenoarea a fost profesionistă și orientată pe cel ce învață. 

De ce ați recomanda acest curs? 
Recomand Dicție.md, pentru că este un curs relevant, util și bine organizat în scopul dezvoltării competențelor de dicție.

Mulțumesc frumos, VERA! Mulțumesc frumos, DICȚIE.MD!

 

Interviu realizat de echipa Dicție.md!