A comunica este o arta, pe care o poți deprinde prin învățare și antrenament zilnic. Nu te teme să greșești în evoluția ta și nu te lăsa învins de primul eșec. Gânduri exprimate de cursanta noastră, Catalina Măcărescu, într-un interviu realizat de echipa Dicție.mf

Vă invităm să descoperiți ce rezultate a obținut Catalina după cele 5 săptămâni de instruiri.

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

Catalina Măcărescu: Am descoperit Dicție.md de pe Facebook. Am decis să mă înscriu la acest curs, deoarece avem lacune în vorbire și emoții mari când trebuia să vorbesc în public.

 Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Catalina Măcărescu: Acest curs mi s-a părut destul de greu la început, însă pe parcurs s-a făcut claritate în toate, datorită exersării zilnice.

Dicție.md: Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Catalina Măcărescu: Schimbările au fost următoarele: pot să-mi stăpânesc emoțiile în public, am învățat cum să vorbesc frumos, clar și coerent, dar și cum să apar în fața unui public. De asemenea, am aflat metode și tehnici de captare a atenției publicului, metode de scriere a unui discurs memorabil și multe frământări de limbă.

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Catalina Măcărescu: Foarte multe am învățat de la Vera Nastasiu. Este o femeie destul de puternică, cu calități excepționale. Un exemplu pentru toți. La cursuri a fost nu doar antrenoare, dar și un om de suflet.

Dicție.md:De ce ai recomanda acest curs?

Catalina Măcărescu: Acest curs merită să fie făcut de toți, de la mic la mare. Este un curs care te ghidează spre succes.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto:Dicție.md