Comunicarea eficientă presupune dezvoltarea unor abilităţi de comunicare, iar dezvoltarea acestora înseamnă exercițiu de comunicare. Iată de ce tatăl meu a insistat să mă înscrie la un curs de Dicție și Discurs public, a spus cursantul nostru Vasile Florea, în cadrul unui interviu, realizat de echipa Dicție.md.

Care au fost reușitele lui Vasile, aflați în cele ce urmează.

Dicție.md: Cum ai descoperit dicție.md și de ce ai decis să te înscrii?

 Vasile Florea: Tatăl meu este cel care a insistat să mă înscriu. Întrucât, indiferent de funcția pe care o posezi, o dicție corectă îți va oferi un câștig de cauză.

Dicție.md: Cum a fost pentru tine acest curs de dicție și discurs public?

Vasile Florea: Acest curs a fost ca o evadare din problemele mele zilnice, iar Vera a fost soarele și briza care întotdeauna reușea să-mi fure gândul și să mă teleporteze într-un loc cald și plăcut numit dicție.md.

Dicție.md:Ce ai schimbat în cele cinci săptămâni și ce rezultate ai observat la tine?

Vasile Florea: Prestațiile mele publice s-au îmbunătățit enorm, iar Vera a reușit să mă șlefuiască și să-mi adauge nuanțele calde de care aveam nevoie. Uimitor e faptul că doar după cinci săptămâni de curs am reușit să vorbesc corect, clar și persuasiv și in cercul meu de prietenii, nu doar atunci cand am fața mea un public. 

Dicție.md: Cum a fost antrenoarea Vera Nastasiu?

Vasile Florea: Sunt o persoană care se hrănește cu inteligența oamenilor pe care îi întâlnește.  Ador să ascult poveștile lor de viață, întrucât ele sunt cele care mă motivează și îmi dau curaj de a lupta în continuare. La fel a fost și antrenoarea mea   Vera, o sursă continuă de căldură, inteligență, muncă și care cu siguranță îmi va lipsi.

Dicție.md:De ce ai recomanda acest curs?

Vasile Florea: Aș recomanda acest curs, pentru că, în primul rând este o provocare îndrăzneață care îți va oferi pe lângă cunoștințele indubitabile, o experiență personală deosebită.

Interviu realizat de echipa Dicție.md!

Foto:Dicție.md