Cărțile motivaționale sunt o sursă de inspirație pentru mulți dintre noi. Căutăm mereu un izvor nesecat de motivație, care să ne ofere energia necesară unei noi zile.

Astăzi, împreună cu partenerul nostru Elefant.md, te îndemnăm să citești Tată Bogat, Tată Sărac de ROBERT T. KIYOSAKI.

Pe scurt subiectul este despre copilul bogat al unor oameni săraci. El şi-a dorit dintotdeauna să nu muncească asemeni tatălui sau, care, în ciuda faptului că avea un salariu consistent, era veşnic îngropat în datorii. Concluzia lui este că, în principal, problemele financiare provin din faptul că mulţii ani de şcoală nu ne învaţă nimic despre cum funcţionează banii, ci doar cum să muncim din greu pentru ei, iar atunci când îi avem – mulţi, puţini – nu ştim cum să-i folosim în favoarea noastră. Nu nesocotiţi faptul că relaţia cu banii este una de putere: ori îi stăpâniţi, ori deveniţi sclavii lor. Părinţii bogaţi îşi pregătesc copiii să devină, la rândul lor, bogaţi. Părinţii săraci le spun copiilor să meargă la şcoală, să fie cât mai silitori şi să-şi găsească o slujbă bună. Însă calea de urmat pentru câştigarea bogăţiei este iniţierea în arta finanţelor. Învăţaţi-vă copiii să fie liberi din punct de vedere financiar! În această perioadă de mari schimbări economice, lecţiile lui Robert Kiyosaki despre cum puteţi face banii să muncească pentru dumneavoastră sunt nepreţuite!

Găsești cartea pe Elefant.md, iar dacă ești cursantul Verei Nastasiu, primești automat 10% reducere la aceasta carte, precum și la toate celelalte cărți pe care ți le dorești.

Lectură plăcută!